This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Lieke Lusting
Lieke Lusting - 1 Item
Hoi allemaal; Wat me op deze site vaak opval t is dat ik hier lees dat vrouwen praten hoeveel x per week. Terwijl dit voor mij eerder is per dag. Ik heb gemiddeld 2 x per dag sex en zou ook niet zonder kunnen. Ben benieuw hoeveel vrouwen dit meer hebben. En als ik praat over 2 x per dag heb ik het niet over vluggertjes, de sex duurt gemiddeld en uur of meer. Is dit vreemd? Mijn slipjes ruiken er in ieder geval niet minder om.....X Lieke
Lieke Lusting
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Floyd
Floyd - voorhuid
Hallo allemaal; voor wie komt dit bekend voor?? In slappe stand kan ik de voorhuid wel over mijn eikel heen krijgen (niet 100% moeiteloos) maar dan lijkt mijn penis weer te klein!! Wat ik oook probeer ik krijg mijn huid niet helemaal gestrekt over de penis! Bij een erectie krijg ik de huid nog moeilijker over de eikel heen, en als het gelukt is staat de huid juist erg strak, maar het doet geen pijn. Raar he?
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - kleine vagina
In het verleden keek ik altijd in de wasmand om de lingerie van mijn schoonzusje te lenen. Ik heb wel eens gehoord dat die nog steeds een ontzettend kleine vagina heeft...... Ik heb nog steeds een van deze slipjes. Na 20 jaar is de kwaliteit weliswaar minder maar de fantasie nog steeds even groot. Het geeft een heerlijk gevoel om de zachte stof langs mijn ...(drieletterwoord, plat voor manlijk geslachtsdeel te laten glijden tijdens het masturberen. De ontlading die volgt is geweldig..als een kanon! Of eigenlijk als een paar gehaktballen, even blazen en dan...pfffffff!
Doktor Hans
Doktor Hans - operatie vagina
Sommige vrouwen zijn niet in staat tot geslachtelijke gemeenschap, omdat de opening naar de vagina te nauw is. De meest voorkomende, psychische, oorzaak hiervoor is vaginisme. Hierbij spant de vrouw de bekkenbodemspieren, die rond de vagina liggen, zo sterk aan, dat de opening te nauw wordt voor penetratie. Er kan echter ook een lichamelijke oorzaak zijn, waarbij de opening naar de vagina werkelijk te nauw is voor het inbrengen van een penis. Dit kan operatief verholpen worden!!
Elmer
Elmer - geïrriteerd VIOOLTJE
Tja, een geïrriteerd VIOOLTJE hebben is helemaal niet grappig! HEEE, ik denk te weten waarvan die irritatie aan mijn KRANS van komt! Schiet me net te binnen. Onlangs heb ik mijn speeltje, (ja, dit heb ik), vooraleer ik hem ging gebruiken gewassen met zeep! Auw, daarom prikt het dus! With a smile!
Carlee
Carlee - Mijn favoriete hobbies
Hay Guys! Mijn favoriete hobbies zijn o.a.: afzuigen, blowjob, buizen, (op z'n) Frans, kluiven, lurken, nilfisken, oraleren, paal nathouden, paalzuigen, pijpen, snorkelen, staaflikken, stokslobberen, tandartsen, en gewoon lekker zuigen! lekker hoor!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook