This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Margot
Margot - 1 Item
Hallo lieve geile mannen en vrouwen in de rest van het land wie heeft er zin in om mij lekker te verwennen ik zoek een man of een leuk stel bij wie ik terecht kan en natuurlijk ook bij mij! Om lekkere sex te hebben . Misschien wel een leuke sex relatie opbouwen, ik ben voor alles in . Alvast een kus x Margot
Margot
mijn spleetje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Nemo
Nemo - preutsheid
Ik ga binnenkort iemand blij maken en haar van haar preutsheid afhelpen…..goed idee?
Bas Gitaar
Bas Gitaar - sexuele beweging
. Neem 2 dobbelstenen, vraag aan een vriend: "Neem 1 dobbelsteen, denk aan je eerst sex ervaring, ik hoef hem niet te horen?" de vriend zal met ja antwoorden. Leg de 1e dobbelsteen terug. Vraag nu: "Neem de 2e dobbelsteen, denk aan je 2e sex ervaring, ik hoef hem weer niet te horen. Leg hem terug. Neem nu alle twee de dobbelstenen in 1 hand.schudt ze." Aan de beweging kan je zien welke ervaring hij had.
AD
AD - sexspeeltjes
.st veel... In de jaren 60 en 70 werden sexspeeltjes meestal voor vrouwen bedacht. In die tijd waren sexspeeltjes voor mannen minder courant. Daar kwam snel verandering in. De opblaaspoppen ontstonden. Deze levensgrootte sexspeeltjes beeldden een vrouw uit waar de man mee kon vrijen. Het enige wat hij moest doen was de opblaaspop opblazen. Met een pomp veranderde het hoopje plastic in een vrouw die op verschillende manieren gepenetreerd kon worden. Naast de opblaaspoppen werden andere sexspeeltjes voor mannen ontworpen, maar de opblaaspop bleef populair. Er zijn meerdere redenen waarom een opblaaspop geliefd bleef.
Jessica Albania
Jessica Albania - het ijs is gebroken
Laatst kwam er een of andere hork naar me toe, duwde een drankje in mijn hand en gooit vervolgens een ijsblokje kapot… en zegt "Zo, het ijs is gebroken!" Wat een klootzakken bestaan er toch!
Elmer
Elmer - mooi figuur
Ik heb een mooi figuur geslagen maar ze sloeg helaas wel terug!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook