This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Selma
Selma - 1 Item
Hey ik ben Selma , woon in Barneveld ben nu een jaartje single en op zoek naar een lekkere hete man die zin heeft stout met mij te daten. Ik houd wel van afwisseling wat seksgebied betreft ben jij die heerlijke man reageer dan snel. Kijk naar je bestelling uit… XX Selma
Selma
mijn gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bennie Dom
Bennie Dom - no problem
Ik heb geen probleem meer, ik ben een gezonde jongen en mijn vriendin wil geen sex meer met me. Het is allemaal begonnen toen ze zwanger raakte van onze dochter zo'n 2,5 jaar terug, sindsdien hebben we het nauwelijks gedaan, en die keren waren niet echt super. Voorheen was ons sexleven echt geweldig. We houden echt heel veel van elkaar, dus dat maakt het extra lastig. Ze zegt dat ze me nu meer ziet als een soort broer i.p.v. haar lover. Het is erg frustrerend voor me, want ik het dolgraag met elkaar doen, verder dan knuffelen gaat het echter niet. Daarom sex ik nu af en toe met dit meisje en dat bevalt me prima!!!
Erik
Erik - rokje
Meisje laat je rok toch waaien, de wind kan je toch niet naaien ...
AD
AD - dildo-setje..
Iedere keer sta je weer voor de vraag: Wat moet ik hem of haar nu weer geven? Ja, met lege handen aankomen, dat is ook geen optie. De meeste nemen waarschijnlijk een cd-bon, een bosje bloemen, of andere dingen mee. Een tijdje geleden heb ik een dildo-set uit mijn winkel door laten sturen naar dit meisje. Alleen haar vriend was daar niet echt happy mee. Althans, het duurde even een paar dagen voor hij de grap er van in begon te zien.
Maartje de Wit
Maartje de Wit - kaum geile Gefühle
Wie fest Du den Penis Deines Freundes umfasst, ist sehr wichtig, da bei falscher Stärke kaum ein angenehmes Gefühl entstehen kann! Stell dir mal vor, jemand würde Deinen Penis halb zusammenquetschen oder nur wie ein Hauch anfassen, da entstehen kaum geile Gefühle. Am Besten Du fragst Deinen Freund, ob Du fester oder lockerer halten sollst, denn der weiß es ja am Besten.
Simoontje
Simoontje - een leuke ontspannen, zeer geile gast
Voor een plezante tijd zoek ik een leuke ontspannen, zeer geile gast (geen viezerikken want die kan ik ook wel op straat vastpakken of dacht u dat iemand als ik niet bekeken wordt?!?!?! ) Verleid me maar met je spannende piemel- foto's als ik er wat bij voel laat ik je dat wel weten :-p Niet gezegd dat er dan een echte date zal plaatsvinden maar je weet maar nooit :-P

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook