This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Agaath Bezemer
Agaath Bezemer - 1 Item
mIk ben een beetje in een stoute bui. Mijn naam is Agaath en ik heb mij stiekem hier aangemeld. Mijn verloofde mag er niks van weten. Ik vind hem nog steeds erg leuk, maar de sex is erg slapjes. Ik hou ervan mij op en top vrouw te voelen, daarom draag ik ook heel graag lingerie, mooie kousen en hoge hakken, korsetten en strings. Mijn vriend vind dat allemaal niet nodig, vind het prima zonder dat alles. Maar ikzelf word er ongelofelijk geil van me zo te kleden en zo bewonderd te worden. Ik ben heel discreet op zoek naar een minnaar die mijn passie voor lingerie deelt en die het heerlijk vind om ernaar te kijken en ervan te genieten. Iemand met een passie die de mijne evenaart of zelfs overstijgd. Want als er iets op mij van toepassing is, dan is dat wel: “geil met stijl”.
Agaath Bezemer
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ed
Ed - ontlasting
Hallo, genant vraagje over sex…..ik ben in de ban aan het raken van anaalsex. Ik heb van mijn lover een soort balg gekregen om mijn darm te spoelen, dat is heel prettig. Maar toch krijg ik tijdens het sexen last van ontlasting die voortkomt uit de stimulatie van de darm. Daarom denk ik dat ik beter of hoger moet spoelen. Maar welke methodes zijn er voor thuis of waar kan ik die informatie vinden?
Jan Peter Balkie
Jan Peter Balkie - haar borstjes mag verwennen
Hoi meisjes, Leuk dat je mijn berichtje leest. Ik ben op zoek naar een lief meisje die het spannend en lekker zou vinden als ik haar lichaam zou mogen strelen, haar borstjes mag verwennen en eventueel (als je dit ook lekker vind) je FOEF zou mogen likken. Lijkt het je geil om heerlijk verwend te worden door een lieve, eerlijke en betrouwbare jongeman? Ik wil alleen dit verder geen andere sex of bedoelingen. Ps. Ik werk alleen voor geld, als je loyaliteit wilt moet je een hond uitnodigen.
AD
AD - anaaldouche
Je kunt daarvoor een "anaaldouche" bij me aanschaffen die kun je op je doucheslang zetten. Daarmee kun je wat dieper spoelen en kun je gewoon anaal sex hebben. Je reinigt daarmee het laatste stukje van je darmen dat kan geen kwaad als je dat af en toe doet. Wordt algemeen gebruikt bij mensen met een bepaalde lifestyle (zoals golfers…)
Hettie Pohlkampf
Hettie Pohlkampf - Een grote joekel van een DONG
Een grote joekel van een DONG vind ik persoonlijk heerlijk stimulerend, en mijn ideale sekspartner zou groot geschapen zijn. Helaas is het wél nodig dat hij ermee om kan gaan. De meeste mannen met grote pikken (FLOYD) kunnen dat helemaal niet. Als ze netjes in de goede richting bleven stoten, en met het goede tempo, zou ik helemaal uit mijn dak liggen te gaan. Waar het op neerkomt, is dat de mannen meestal gewoon geen richting kunnen houden…
Malon
Malon - norm
Wat ik mis in deze discussie is een norm, een sexuele meetlat. Wat is voor een man gewone sexuele activiteit? En hoe verhoudt zich dit tot zoiets als leeftijd? Kijken we naar dieren dan vinden we het normaal dat een ouder dier sexueel niet meer actief is. Bij een man, ongeacht de leeftijd lijkt het of deze een afwijking heeft wanneer de sexuele prikkel minder is. Waar ligt nu de norm en wie maakt deze?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook