This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Minquel & friends
Minquel & friends - 1 Item
Hoi stoute kerels! Wij zijn goed uitziende vrouwen met een geheimpje. En wat dat geheimpje is tsja moeten we dat nou wel of niet gaan verklappen. We hebben namelijk een lekker extraatje om mee te genieten. Het word je vast al wel een beetje duidelijk of niet? We zijn namelijk 3 leuke shemales op en top vrouw maar hebben wel borsten en een pik. Dubbel genieten toch??? We zijn op zoek naar een man die wel voor wat spannende dingen in is. Kan jij ons aan? bestel het slipje en wie weet??? XXX
Minquel & friends
onze broekjes....
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Bas Gitaar
Bas Gitaar - hoe breng je zoiets?
Ik ben erachter gekomen dat mijn vriend regelmatig afspraakjes (seks) heeft gehad met deze mannen.. Moet ik hem hiermee confronteren? En hoe breng je zoiets..? Ik kwam er per toeval achter via zijn mail..; het liefst doe ik natuurlijk ook mee........
Ab Veuger
Ab Veuger - kut
Ik vind dit dus: KUT! Kwalitatief Uitermate Teleurstellend
Blasa van Putten
Blasa van Putten - tekenbeet op zijn geslachtsdeel
Een priester gaat naar dokter Hans zijn camper, op de parkeerplaats wacht hij nerveus totdat hij geroepen wordt. Eenmaal in de camper vraagt dokterHans wat de klachten zijn. De pastoor vertelt nerveus aan dokter Hans dat hij een tekenbeet op zijn geslachtsdeel heeft .O zegt dokter Hans dan gaan we eens even kijken. De priester kleed zich uit en gaat op het bedje liggen, nog steeds nerveus. Dokter Hans trekt zijn handschoenen aan en bekijkt de TAMP van de priester. Is het erg? vraagt de priester. Nee hoor zegt dokter Hans,het is helemaal geen tekenbeet maar een melktandje!
Nelleke Kassie
Nelleke Kassie - een lekker gedragen slipje
O.K. ik geef het toe: geld maakt niet gelukkig, vooral het geld wat je niet hebt als je besluit een lekker gedragen slipje wilt kopen!
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - probleem?
Het huwelijk is een poging om problemen op te lossen die men alleen nooit gehad zou hebben!
Elmer
Elmer - naar een sauna
Ik besluit om naar een sauna te gaan in het zuiden van het land. Bij binnenkomst even inkom betalen, badjas en slippers aangenomen en naar de kleedkamers. Even douchen en hup naakt (zoals voorgeschreven) naar het sauna gedeelte. Ik neem plaats en zie dat er nog 2 andere heren en 4 andere dames in de sauna aanwezig zijn. Tegenover mij zit een aantrekkelijke dame met naar ik schat van een 46 jaar en een mooie B cup. Kaal geschoren poesje en donkerbruin kastanje haren, donkerbruine ogen en een mooi getinte huid, je kent het type vast! . We krijgen oogcontact en ze spreid spontaan haar benen zodat ik mooi zicht op haar gladgeschoren poesje krijg. Ik zie haar zweetdruppeltjes glinsteren en moet moeite doen dat ik geen spontane erectie krijg in het bijzijn van iedereen. Ik plooi mijn handdoek over mijn kruis en ze lacht stiekem naar me. Ze besluit ineens om naast mij plaats te komen nemen en begint over mijn benen te strelen. Intussen is bijna iedereen uit de sauna en zitten we daar nog met ons 2 en 1 andere dame van afrikaanse afkomst. Deze 2de dame komt achter mij zitten (trapje hoger) en zet haar benen naast mijn hoofd.. Ze begint mijn hoofd te masseren... Vervolgens buigt ze voorover en ze begint zachtjes aan mijn oorlellen te sabbelen. Ondertussen glijdt haar ene hand onder mijn handdoek naar mijn inmiddels stijve TOLI en ze maakt rustig op en neer gaande bewegingen. Dan fluistert ze in mijn oor of ik soms zin heb om met haar "plezier" te maken. Ik draai mijn hoofd omhoog en ze schuift met haar mooi bijgeknipte poes over mijn gezicht. Ik kan het niet laten om snel een likje te geven en besluit om met beide dames plezier te gaan maken. Op een rustige kamer aangekomen gaan ze gelijk op hun rug liggen en spreidden op een uitdagende manier de benen. Ik lik en kneed eerst de mooie borsten van de Afrikaanse dame en daal met mijn mond naar haar lekkere grote poes. Ik lik haar, eerst haar lipjes en dan haar klitje. Ondertussen is de andere dame onder mij gekropen en likt ze mijn balzak en is ze mij aan het pijpen en zichzelf aan het vingeren...Heerlijk zo toch?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook