This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Lies
Lies - 1 Item
Ik ben Lies en ik ben net gescheiden en wil nu lekker los gaan. Mijn fantasie is om eens lekker van bil te gaan met een man jong of oud maakt niet uit. Niks is mij te gek (behalve darmpatiënten) . Het lijkt me geweldig opwindend fantasieën te delen en ze uit te laten komen. Wil jij net als ik een spannende tijd. en denk je dat je me aan kan!? Neem dan meteen contact met me op.via mijn gedragen onderbroekjes en wie weet wat er al snel kan volgen! XXX Lies
Lies
mijn gedragen moderne slipje...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Jannie Buma
Jannie Buma - started playing with my bum
My bf did it (started playing with my bum and then kinda slipped his finger in) to me a few times and i got a hell of a shock but apparently i got very wet (sorry for the tmi). Sometimes I will stop him if I’ m not in the mood, but it does make a nice change (lol.)
Miko
Miko - kreunen
Een man in een seksbioscoop zit verschrikkelijk te kreunen. Andere mensen storen zich eraan. De ouvreuse gaat naar de man toe en zegt dat hij niet zo hard moet kreunen, omdat ze anders de politie erbij haalt. "Ohhh, ahhh, dat is goed, oehhhh, ik zal het proberen," zegt de man. Maar de man weet van geen ophouden. De ouvreuse belt naar de politie. Even later gaan twee agenten de bioscoop in, waar de man nog steeds hard zit te kreunen. "Wat is uw naam?" vraagt de agent. En de man zegt: "Ahhh, Jansen, ohhh." "En waar komt u vandaan?" vraagt de agent. Zegt de man: "Ahhh, ohhhh, van het balkon."
Gordon
Gordon - raadsel
Hoe noem je een homo-indiaan? In die anus....
Jack Snikkelson
Jack Snikkelson - taartjes
Vraag ik laatst aan mijn vriendje Joris: ik had twee taartjes in de koelkast gezet. Kun jij me zeggen waarom er nog maar eentje is overgebleven?" Zegt ie: "Oh, dat is waarschijnlijk omdat ik er eentje niet gezien heb."
Branae Heastily
Branae Heastily - tip
Beste Slipjesophaalklanten: Hier een tip: ‘Vraag me niet of je me kunt helpen met drankjes dragen maar grijp me eens direct bij mijn doos. Als ik vind dat je er leuk uitziet, zeg ik meteen ‘ja’. En dan is het weer aan jou om me aan de praat te houden om me vervolgens heerlijk anaal te verwennen!.’

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook