This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

karlijn de trein
karlijn de trein - 1 Item
Heej stoute mannen!! Ik ben Karlijn . Ik zoek lekkere geile mannen om heerlijk mee te gaan experimenteren. Ik ben voor veel dingen in en ik zoek naar een dito man die mij ook heerlijk in mijn anus wilt verwennen. Ben jij degene die ik zoek?? Stuur me dan snel een mailtje en hopelijk tot snel!! kus, Karlijn
karlijn de trein
jarretel
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Kees Trekface
Kees Trekface - lekker slipje gehaald
Laatst een lekker slipje gehaald,mocht hem zowaar zelf uitdoen mits ik haar daarna zou beffen. Wat denken jullie wat? ze gaf al na 10 minuten aan dat ze ging klaarkomen mede omdat ik haar klitje vol naar binnen zoog! Ik bleef er op sabbelen net zo lang tot dat ze klaarkwam! Wat een lekker vocht er toen uitstroomde is met geen pen te beschrijven.. Ik stond ineens ook op springen en toen voelde ik dat ze ook nog eens een vinger in mijn sterretje duwde, mmmmmm. Ik spoot mijn dikke klodders recht in haar gezichtje en ze likte hem verder ook nog eens helemaal schoon! Grote klasse! Alleen toen ik weg wilde gaan zong ze: rijstebrij, rijstebrij, liefde kun je kopen en je krijgt er ook nog eens lekkere tieten bij ! Dat vond ik toch minder……
Jannie Vreugdenhil
Jannie Vreugdenhil - gewoon even lekker mee komt doen
Wanneer mijn vriend (AAD) en ik in een hotel zijn vind ik het echt geil om de gordijnen open te doen of een stukje open te doen , naakt rond te lopen en soms me op het bed te laten likken of fisten door mijn vriend (hij vindt het blijkbaar niet erg). Voor de duidelijkheid: alleen wanneer we een kamer hebben die recht tegenover een plaats ligt waar veel mensen voorbij komen.. Ik wil dan ook kunnen kijken om die mensen te zien. Het is vaak gebeurd dat iemand ons gezien heeft en gewoon even lekker mee komt doen!
Brandi
Brandi - een brazilian voor zowel mijn KRANS als mijn FOEF
Hoi lekkere TAMPERTS! ik had vroeger tijden het epileren van mijn KRANS veel last van ingegroeide haartjes, mede ook omdat ik nogal ruwe haartjes heb. Sinds kort laat ik het daarom waxen, brazilian, en totaal niks meer. heb ook eens definitieve ontharing gedaan, maar de prijs en de pijn wogen niet op tegen de voordelen. en gezien mijn aard van beharing, en mijn donkere huid, waren er meer dan normaal aantal behandelingen voor nodig. vanaf nu ga ik gewoon 1x per maand naar het salon voor een brazilian voor zowel mijn KRANS als mijn FOEF, en ben hier totaal gelukkig mee!!
Carlos
Carlos - onderbroeken
Twee mannen gaan naar de onderbroeken winkel. De een koopt 7 broeken en de ander 12. Zegt de ene “waarom koop jij er 7 ?” “Nou jeweetwel. Maandag, dinsdag, woensdag enz. “Maar waarom koop jij er 12 ?” “Nou jeweetwel. Januari, februari, maart enz.”
Van Bafdonk
Van Bafdonk - darmtoerisme
Natuurlijk zorgt mijn vrouw er vooraf voor (bij anale sex) dat haar darm geledigd is, maar dan is die ook écht leeg, zelfs geen spoor van geurtjes. Volg wel het advies dat je niet van ingang wisselt na een anale penetratie want anders loopt zij kans op een vagina- of blaasinfectie door darmbacteriën. Na afloop even plassen, kont en piemel wassen en je bent weer fris en fruitig voor wat er ook op volgt. Lekker toch?
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - liefde
Liefde maakt blind, maar als je getrouwd bent gaan je ogen wel open!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook