This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Joke Bruis
Joke Bruis - 1 Item
Hee, wat, leuk dat je mijn advertentie aanklikt! Ik ben Joke en ik woon in Sliedrecht.. Nu het weer lekker weer wordt voel ik me echt uitgelaten en krijg ik de kriebels om met een leuke man in contact te komen. Ik zoek iemand die het leuk vind om gezellig met mij en eventueel wat vriendinnen die ook tamelijk ruimdenkend zijn een leuke tijd te beleven. Lijkt je dat wat? Stuur me dan snel een berichtje! ( p.s. ik date niet meer met darmpatiënten) Dikke kus, Joke
Joke Bruis
mijn slippie....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Marc Zoon
Marc Zoon - amateur)masseuse
Hallo, deze zeer hygiënisch en respectvolle man komt graag in contact met een nette verzorgde (amateur)masseuse die mij één of enkele malen per maand een massage met HP wil geven. Je moet wel kunnen ontvangen in Tilburg of Breda. Ik ben niet op zoek naar intiem. Wel een hoogtepunt (hand- / blowjob). Jij bent bij voorkeur tussen 30 en 60, goed verzorgd, leuk (vol)slank postuur en liefst een geschoren poes! Ps. Roken: blijft voor mij een teer onderwerp!
Richenell
Richenell - fiets
Op een oude fiets moet je het het leren. Maar niet zoals afgelopen weekeinde... toen had ik er ééntje met twee lekke banden!
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - genieten
Echtegenoot is verleden tijd van echt genieten, ik geniet daarom liever van dit meisje en haar vriendinnen....!
Hans Klok
Hans Klok - body parts
Een jongen gaat naar de disco om een meisje te versieren. Na een tijdje lukt het hem om een meisje te versieren. Op het einde van de avond brengt de jongen het meisje naar huis en het meisje vraagt of hij nog naar binnen wil komen. De jongen gaat meteen akkoord. Eenmaal binnen lopen ze verder richting de slaapkamer. Dan begint het meisje zich uit te kleden. Uitgekleed en wel gaat ze op bed liggen en schroeft ze haar linkerborst af en legt deze op het nachtkastje. Dan schroeft ze haar rechterarm af en legt deze ook op het nachtkastje. En haar linkerbeen schroeft ze af en legt deze ook op het nachtkastje. "Je vindt het toch niet eng hè?" Vraagt het meisje. "Nee hoor," zegt de jongen, "alleen moet ik wel even mijn lul uit de auto halen."
Ashley Banziger
Ashley Banziger - een spermavlek op mijn muur
Hoi daar! Ik heb iets ontzettend ongemakkelijks ontdekt, er zit namelijk een spermavlek op mijn muur (zou die van mijn AAD zijn?). Hij is best groot en zit al helemaal opgedroogd in mijn behang en hij zit er al langere tijd. Heeft iemand hier enig idee hoe ik dit weg kan krijgen? Toevallig een handig schoonmaakmiddeltje? Of iets dergelijks? Verneem graag, doei!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook