This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Irma
Irma - 1 Item
OP ZOEK NAAR DE BEFKONING VAN NL. Ik ben gek op oraal verwennen maar mis een man die passie heeft voor het geven. Ben jij niet vies van standje 69 en andere verwennerij dat met het mondje gedaan wordt? Of natuurlijk sowieso van lekkere sex, dan zou ik maar al te graag eens willen daten en eens kijken of we elkaar naar nieuwe hoogtes kunnen brengen. Ik heb er zin aan! Irma
Irma
lekker geurig slipje.....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ed
Ed - schande?
ik heb gemerkt dat ik het tegenwoordig (na mijn nieuwe medicijnen) het eigenlijk niet meer kan ophouden en dit heb ik gisteravond weer ondervonden toen ik op de fiets zat naar huis ik er kwam aandrang maar tweeminuten later had ik het in mijn broek gedaan. normaal doe ik een luier om als ik weg ga om dit te voorkomen maar ik was al eens geweest die dag dus dacht dat ik kon gaan zonder, en ik ging naar de bios dus wilde het eigenlijk niet maar het mocht dus niet baten ik deed het weer in mijn broek en volgende keer doe ik dus wel die luier om om dit te voorkomen en hoef ik me ook geen zorgen meer te maken en niet meer bang te zijn om het in mijn broek te doen maar in een luier en dat vind ik geen schande, toch?
AD
AD - top!
Ik heb weer iets nieuws voor de zomer.... n.l. een Penisvergroting !! Een kuur van twee maanden zorgt al snel voor zichtbaar resultaat! Soms al na een week! De kuur bestaat uit een pot met 60 capsules (dagelijks 1 capsule in te nemen) en crème die u dagelijks op de penis dient aan te brengen. Wij hebben over de goede resultaten vernomen via onze groothandel, die erg kieskeurig is met penisvergrotende middelen. Probeer nu de Penimax kuur en het resultaat zal u verbazen!!
Rob & Marc
Rob & Marc - lekker sletje.....
Op weg naar huis in de auto, vingerde ik Anja tijdens het rijden. Dit was een ongelooflijk geile namiddag. Thuis aangekomen nam Anja direct een douche, toen ze daarna bij mij in de zetel kwam zitten zei ze "ik heb er ten volle van genoten maar wil dit nooit meer doen". OK schatje zei ik, maar stiekem hoopte ik dat de gelegenheid zich nog weleens zal voordoen, en daar ben ik zeker van. Zo zien jullie maar weer: In elke vrouw stekt lekkere geile slet verborgen die wel eens lekker wilt genieten.
Bianca Luciano
Bianca Luciano - zonde van het geld
hallo. ik ben weer eens ontzettend geil en heb even geen man. ik heb wel kinderen maar die zijn al enige tijd het huis uit. In mijn vrije tijd hou ik van sieraden maken en in het dagelijks leven heb ik ook nog een eigen bloemenwinkeltje. Ik hoop dat ik je interesse heb gewekt, stuur me een leuk berichtje(wel serieus a.u.b., anders vind ik het behoorlijk zonde van het geld) en wie weet spreken we elkaar snel! Liefs xxxx
Solange
Solange - wiehoeoeoeoe!!
Hoi tamperts! ik ben 28, zie er niet verkeerd uit, ben goed in wat ik doe, heb veel vrienden en een druk leven, de wereld ligt zo’n beetje aan mijn voeten, of niet dan? Een vaste vrind, , dat komt nog wel een keer, kan altijd nog, toch? Nu ga ik lekker genieten van een druk weekeinde. Vanavond naar de rollerdisco, inclusief lekker slipje, roze panty, blauwe glitterbeenwarmers, minrokje en knalgroen topje. Kortom, tepelkwastjes aangebracht, lekkere foute make-up en swingen op de skates met mijn vriendinnen, wiehoeoeoeoe!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook