This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Sanoya
Sanoya - 1 Item
Hoi leuke jongens, Op dit moment heb ik heel erg weinig tijd voor een relatie maar omdat ik toch van avontuur en spanning houd ben ik wel op zoek naar een leuk persoon waar mee ik vaker kan afspreken, gewoon vrijblijvend voor lekkere en goede sex waarin we onze grenzen kunnen verkennen/verleggen. Waar ik vandaan kom zijn helaas weinig mensen die er zo open en eerlijk voor uitkomen van lekkere sex te houden dus vandaar dat ik het via internet probeer. Ik kan zelf niet ontvangen, woon nog thuis bij mijn ouders maar heb wel rijbewijs en auto dus vind het geen probleem om ver te moeten reizen voor een avondje gezelligheid!!(belgie is ook oke!) Sanoya
Sanoya
lekker onderbroekje....mmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ed
Ed - zweet
ik heb er ook weer last van. ik moet ook s ochtends poepen anders durf ik niet weg. en in de winkel krijg ik het dan spaansbenauwd. ik zit hier heel erg mee. het is voornamelijk stress, daaris het in iedergeval door gekomen. en nu hoef ik me niet lekker in mijn vel te zitten en dan heb ik er weer last van. vandaag in de stad ook weer last van gehad, zweet brak me uit in de winkel. met wat frisse lucht ging het weer. Op naar het volgende bezinestation......Ed
AD
AD - handig als ze geen zin heeft.....
"De pakketten waarmee je een kopie van je lul kunt maken bestaan al tijden." "Maar wat dacht je van een kopie van haar kutje? Met dit pakket is dat geen probleem! Je bent wel een tijdje bezig om het nepkutje te maken, maar als je het samen doet heb je waarschijnlijk wel veel lol! Het eindproduct kun je dan meenemen in de auto of naar je werk, zodat je toch met je vriendin kunt sexen zonder dat zij er zelf bij is! Ook handig als ze geen zin heeft trouwens."!
Fredrica le Grand
Fredrica le Grand - hoe ranzig het eten af en toe is
Voorheen at ik nog weleens in saunaclubs, laatste anderhalf jaar eigenlijk zelden meer. Eten is verder natuurlijk een kwestie van smaak en een kwestie van wat er die dag op het menu staat. Nu snap ik wel dat eten het sluitstuk van de begroting is in een saunaclub en niet hetgeen waar mensen primair voor komen, maar ik sta er toch van te kijken hoe ranzig het eten af en toe is. Als het een keer wel smaakt, is het vaak al direct op. Eten op één moment is ook irritant: iedereen stormt er dan als een dolle op af, je staat lang in de rij en tussendoor is er weinig tot niets te krijgen!!!!
Karin Keulstra
Karin Keulstra - de keuzes van je vrouw
HEY LEKKERE HETE SNIFTERS, hier nog een tip: lach nooit om de keuzes van je vrouw, want jij bent er namelijk één van!
Gordon
Gordon - plooijrok
Een man en een vrouw zijn 20 jaar getrouwd, en de man gaat met zijn vrouw mee om kleren te kopen voor een feest. De vrouw zoekt tussen de kleding, en de man staat maar een beetje achteraf te wachten tot z'n vrouw klaar is. Loopt de vrouw naar haar man: "Waarom doe je nou niet eens zoals vroeger? Toen hielp je me altijd met kleren uitzoeken." Zegt de man: "Ja, wat zoek je dan?" "Gewoon," zegt de vrouw, "iets dat past bij mijn gezicht." "Kijk dan schat," zegt de man, "er hangen toch plooirokken?"

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook