This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Truudje
Truudje - 1 Item
Hoi allemaal...... Ik ben Truudje.... Sex is zeker wel maar nummer 1 in houden van maar hou toch ook wel erg veel van lekker sporten of gewoon naaktzwemmen. Vind uitgaan op z,n tijd ook wel erg leuk maar zit eigenlijk liever thuis lekker in bed samen een porno-dvd aan het kijken. (Shindlers Fist.bijv.) Ben jij die geile man die een keer langs kan komen ? reageer dan snel en koop een lekker geurig slipje van me..... Truudje...
Truudje
mijn slippie
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Simone Balkema
Simone Balkema - een simpel buffet
Beste Boudesteijn, als ik op één van jouw sexfeestjes mijn dorst wil lessen kan in kiezen uit diverse dranken. Maar wanneer in mijn honger wil stillen dat ben ik genoodzaakt om met lange tanden een maaltijd naar binnen te werken die absoluut mijn smaak niet is!! Zet gewoon een simpel buffet neer. Broodjes, soep, salade, pizza, worstjes, enz. Zodat iedereen kan kiezen waar hij (of zij) de honger mee stilt. Laat dat buffer gewoon staan tussen 18:00 en 20:00, zodat er zich ook geen rijen hoeven te vormen!
Maarten
Maarten - probleem.....
leIk val maar meteen met de deur in huis, mijn vrouw is steeds vaker ’s avonds de hort op. Als ik vraag met wie dan wel, antwoordt ze steevast: "Met een paar vriendinnen, niks bijzonders." Ik heb al eens geprobeerd om te kijken bij wie ze in de auto stapt maar ze loopt altijd eerst de straat uit en dan hoor ik opeens een auto wegrijden. Wanneer ze terug komt gaat het ook altijd stiekem. Laatst was ik benieuwd naar een oproep op haar mobieltje en ik wilde kijken wie er belde, ze werd helemaal hysterisch! Ik moest er, volgens haar, met mijn poten van afblijven! Gisteravond was het weer zover, madam ging stappen en voor ze weg ging heb ik mij verstopt achter mijn eigen auto om niet op te vallen. Toen ze er aan kwam lopen bukte ik, om niet te worden gezien, en op dat moment zag ik wat roest aan de uitlaat van mijn auto. Lieve Mona, ik vraag u, zal ik nu naar de Sprint rijden voor een nieuwe uitlaat of kan ik het zelf nog repareren met dat spul van Hallford’s?
AD
AD - scheren
Bij erotisch scheren gebruik ik tegenwoordig een nieuwe scheercreme. De scheercréme is voorzien van een haarstop, zodat de haartjes minder snel aangroeien. Oral Joy Bodyshave for Men is ook geschikt bij het wegscheren van haar op de borst, de rug en de schaamstreek. Oral Joy Bodyshave for Men is zo zacht, dat het ook als product voor na het scheren gebruikt kan worden om eventuele uitslag en bultjes te verminderen. Het product is licht geparfumeerd en ook heel geschikt voor de gevoelige huid. Sensuals Bodyshave for Men is in Nederland geproduceerd. Verkrijgbaar in aantrekkelijke flacons van 60 ml, scheren maar@!!! AD
Edwina Bonanza
Edwina Bonanza - mijn fiets zonder zadel
God waakt over alles maar ik zet voor de zekerheid toch maar mijn fiets (zonder zadel en houten banden) op slot !
NICO
NICO - schijten
EetRoodkapje loopt door het bos en ineens ziet ze de grote boze wolf in de bosjes zitten. Ze loopt naar hem toe en zegt: Maar grote boze Wolf, wat heeft u kleine oogjes!? Zegt de grote boze wolf: "Rot op joh, ik zit te schijten."

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook