This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Carmenlita
Carmenlita - 4 Items
Hey ik ben carmenlita, en ik ben gek op spannende seks, vooral buitenseks of rollenspelen heb jij hier ook ervaring in en wil je je ervaringen met mij delen? Of praat je gewoon graag over seks mag je me bellen op het nummer onder in mijn gedragen onderbroekje... Ook vind je een foto van me terug in me profiel dit ben ik echt indien je het niet geloofd kunnen we altijd cammen tegen betaling indien je dit wenst te doen samen met bellen. Hoor je snel!!!!
Carmenlita
mijn slipje...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Carmenlita
lekker slipjes!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Carmenlita
lekkere borstjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Carmenlita
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Elise Bretteville
Elise Bretteville - op TV
"Ik zag je net op TV!" "HUH WAAR!" "Animal Planet."
Keesje Kontvleesje
Keesje Kontvleesje - nieuw
Als een man de deur opendoet voor zijn vrouw, weet je één ding zeker: of de auto is nieuw of de vrouw, of niet dan?
Doktor Hans
Doktor Hans - de cockring en zijn verhaal
Tijdens een dienst een paar jaar geleden werd ik gebeld door de SEH-arts. Een man was in slaap gevallen met een cockring nog om en kreeg hem nu niet meer af. Mijn ervaring met cockringen was (en is) niet groot. Op weg naar het ziekenhuis, bedacht ik mogelijke oplossingen: knippen met een stevige tang, draadzaagje, of snuffelen in het materiaal van de orthopedie.Bij aankomst bleek het om een cockring van massief metaal te gaan, die om de penis en achter het scrotum zat. Door de zwelling was het niet mogelijk om de ring af te krijgen. Zagen met een draadzaagje was onbegonnen werk. Een kniptang was niet tussen de ring en de huid te krijgen. Er bleef dus weinig anders over dan grof geschut. De brandweer, die ook door de SEH-arts was gebeld, popelde om aan de slag te gaan. Allereerst regelden we bescherming: brandwerend afdekmateriaal om de penis van de patiënt, een aluminium-spalk tussen ring en huid, beschermbrillen voor ons, water met ijsklontjes om de ring te koelen. Terwijl één brandweerman de ring stabiliseerde met een tang en een andere met de slijptol de cockring probeerde door te slijpen, spoot ik langzaam sperma op het gebied om het metaal te koelen. De patiënt lag er redelijk ontspannen bij en gaf aan wanneer het hem letterlijk te heet werd. Na een klein half uur was de ring aan één kant door. Helaas was het ding niet te buigen. Na nog 20 minuten slijpen en koelen gaf de ring eindelijk voldoende mee om het scrotum en de penis te verlossen. De patiënt heeft het gelaten ondergaan, de brandweermannen publiceerden met toestemming van de patiënt een foto in hun maandelijkse tijdschrift en ik heb patiënt aangeraden voortaan zonder cockring te gaan slapen.
Elmer
Elmer - LICHTGESCHROEIDE TAMP
Hallo, Ik heb helaas een pijnlijke TAMP nadat ik bij dit meisje een GEDRAGEN SLIPJE heb opgehaald. Ik ben er maar niet mee naar dokter Hans geweest, omdat ik daarvoor niet graag daar heen ga en denk/hoop dat het niet erg is/kan zijn en dat het een LICHTGESCHROEIDE TAMP is die vanzelf weer normaal wordt. Maar ik heb er al een langere tijd last van en het begint nu wel vervelend te worden. Heeft iemand dezelfde ervaring bij dit meisje??

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook