This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Pieternellie
Pieternellie - 1 Item
Hoi leuke jongens, Op dit moment heb ik heel erg weinig tijd voor een relatie maar omdat ik toch van avontuur en spanning houd ben ik wel op zoek naar een leuk persoon waar mee ik vaker kan afspreken, gewoon vrijblijvend voor lekkere en goede sex waarin we onze grenzen kunnen verkennen/verleggen. Waar ik vandaan kom zijn helaas weinig mensen die er zo open en eerlijk voor uitkomen van lekkere sex te houden dus vandaar dat ik het via internet probeer. Ik ben niet lelijk en aandacht heb ik op zich genoeg maar de persoon waarmee het klikt wat verlangens enzo betreft heb ik nog niet kunnen vinden helaas. Lijkt het je wat een keertje een drankje te doen en verder te babbelen(en spelen!!) en heb jij ook een foto van jezelf dan hoor ik van je! Ik vind het zelf wel fijn als we elkaars echtheid kunnen controleren dmv webcam en bellen dus mocht je dat niet willen of geen webcam heben dan houd het helaas op. Tegenwoordig stikt het van de fakers dus helaas moet het dan wel zo. Als je een lekker gedragen slipje van me bestelt dan geef ik je mijn cam-adres......de balletjes Pieternellie.....
Pieternellie
mijn vagina...
Thong
Ä 0,00
Ä 0,00 / 
Ä 0,00 / 

Comments

Peter Reetveter
Peter Reetveter - darmpie
Komt Ed bij dokter Hans omdat hij al een aantal dagen last heeft van diarree. De dokter zegt tegen hem: "Nou, daar heb ik goede medicijnen voor," en schrijft een recept uit. Aan het eind van de dag merkt de dokter dat hij per vergissing kalmeringstabletten heeft uitgeschreven en denkt: "Nou, laat ik mijn patiŽnt maar gauw even opbellen." Aan de telefoon vraagt hij aan ED hoe het ermee gaat, waarop deze antwoordt: "Dokter Hans, ik sta inmiddels tot mijn knieŽn in de poep maar ik blijf er ontzettend rustig onder!"
Miss Slipfje
Miss Slipfje - Rond je huis/appartement
Natuurlijk hoef je het niet altijd ver van huis te gaan zoeken, rond je woonst zijn er genoeg spannende plekjes waar jullie kunnen vrijen. Als je op een appartement woont, kan je bijvoorbeeld gebruik maken van het terras. Zorg er wel voor dat je het afschermt als je in een drukke straat woont; jullie mogen dan wel een hoop plezier beleven, niet iedereen wil dit spektakel aanschouwen, zo heb ik laatst mogen ervaren! Als je een huis hebt met een achtertuin, zit je helemaal goed: scherm je tuin af met bamboeschermen of laat een haag groeien, zo kunnen jullie ongemerkt en ongegeneerd jullie ding doen!
AD
AD - er zijn weer doorschijnende topjes!!
Een stijlvol, licht doorschijnend topje met schitterende hot pants. One size fits most. U zult er ... schitterend uitzien in dit spannende pakje. Uw partner zal verbaast zijn en u zult meteen uw partners volledige aandacht krijgen. Ik verkoop ze tegenwoordig ook on-line!
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - orkaan
Elke getrouwde man weet waarom ze aan orkanen vrouwennamen geven, of niet??
Elmer
Elmer - dat je met mijn DONG voorzichtig moet zijn
Laat ik om te beginnen vertellen dat je met mijn DONG voorzichtig moet zijn. Hij is vaak wel hard, maar daardoor ook gevoelig. Knijp je hand daarom niet te strak om mijn DONG heen! Begin door rustig de voorhuid over de eikel van boven naar beneden heen en weer te trekken. Als hij nog niet hard was, wordt hij dat nu wel. Daarna kun je je hand steeds verder van boven naar beneden over mijn TAMPERT trekken zodat je mijn hele penis masseert. Je kunt me extra verwennen door met je andere hand mijn ballen te masseren. Doe dit met de zelfde beweging zoals je een sinaasappel uitperst, maar dan POTDOMME veel zachter!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook