This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Margotje
Margotje - 1 Item
hallo horney snifters.... ik ben een vrouw met grote borsten en geschoren zoekt voor maandagavond 22 a.s. om 20.30 uur heren om lekker mee te geilen in de sexbios in den bosch. Geen financ. bed. en geen anale sex! (dus niet zoals laatst, eerst je apparaat in min poepertje proppen en dan sorry zeggen.... daar heb ik dus niets aan.....) XX Margotje...
Margotje
stout slipje...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Armand van Vugt
Armand van Vugt - vrijgezel...!
Twee dames hangen aan de rand van het zwembad als ze aan de andere kant van het zwembad een good looking guy zien wandelen. Zegt Suzan tegen Mariska: je weet dat ik nogal verlegen ben, kun je er effe achter komen of die vent single is? Mariska zwemt naar die vent toe en vraagt: ben je vrijgezel. Man: Ja maar ik heb wel in de bak gezeten. Mariska: O hoe kwam dat? Man: Ik heb me derde vrouw gewurgd Mariska: En je tweede vrouw? Man: Nou dat zit zo, we kregen ruzie en ik begon te duwen en toen is ze uit het raam gevallen. Mariska: En je eerste vrouw. Man: Die heb ik doodgeschoten. Mariska begint te zwaaien en schreeuwt naar Suzan: Hij is nog vrijgezel !
Bennie Dom
Bennie Dom - jongenspiel
Tja, Ik logeer weleens bij m’n tante Marion, en toen ik daar was,viel het me op,dat tante erg vaak harde,knetterende scheten liet,de hele dag door,ze geneerde er zich totaal niet voor. “Als het je stoort,moet je het maar zeggen”,zei ze dan,maar mij stoorde het totaal niet,ik vond het zelfs wel iets hebben en op den duur werd ik er zelfs opgewonden van. Dat klinkt misschien raar,maar is wel zo,hoe meer scheten ze liet,hoe stijver m’n pik werd. Op den duur scheen ze dat in de gaten te krijgen,want ze kwam op een gegeven moment de kamer ingelopen.al scheten latend en ik had een hele korte broek aan en ze zag dat ik een behoorlijke bobbel in m’n broek had. “Zozo”, zei ze,”dus m’n geile neefje word geil van die schetenlatende tante”,”mmmm,ik zie tenminste die dikke jongenspiel in je broekje zitten”. Ineens komt ze naar me toe gelopen en zegt: “Volgens mij ben jij er zo een die stiekum in de bosjes met z’n dikke piel uit z’n broek gaat lopen,klopt dat?” Ik weet niet waar ik moet kijken,want het klopt inderdaad,ik ga regelmatig bij ons achter de bushalte in de bosjes met m’n dikke piel spelen en loop daar dan gewoon mee uit m’n broek,dat is namelijk zo’n lekker gevoel. Ik knik bevestigend en ze zegt: “zie je wel,dat zie ik aan heel je wezen,je bent een lekkere stoute viezerik,daar hou ik wel van”. Dan zegt ze: “heb je wel eens een blote vrouwekont gezien?” Nee,zeg ik en ineens komt ze voor me staan en doet haar korte rokje omhoog,zodat ik recht tegen haar geile reet aankijk. Dan laat ze ineens een paar harde,knetterende scheten,midden in m’n gezicht en ik word zo geil dat ik haar geile poepgat begin te likken,”er komt nog wat”,zegt ze en ineens komt er een enorme,dikke,lange drol uit haar wijdopengesperde kontgat. Ik kan niet anders of ik moet die enorme drol opeten en doe dat dan ook,de hele lading stront slik ik in en ik word hier enorm geil van,m’n dikke jongenspiel stak recht vooruit.
Roos de Poos
Roos de Poos - beste Boudesteijn
beste Boudesteijn, Is het grappig om aan een Pool in de sauna te vragen of hij uit Noord of uit Zuid komt????
Holly Jonson
Holly Jonson - in ijsberenland
Tegen betaling komen al je wensen uit... En voor heel veel geld zelfs de stoutste! De meeste van mijn wensen op erotisch vlak zijn dan ook al in vervulling gegaan in ijsberenland. Maar de ultieme wens zal altijd een utopie blijven: Dat er geen SOA's meer bestonden!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook