This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Steffie
Steffie - 1 Item
Hoi, ik ben Amanda die heel erg gek is op seks.... Ik hou ervan om lekker genomen te worden, op vele verschillende manieren en ik ben gek op lekker zuigen en likken... Ik ben op zoek naar een man voor een leuk, spontaan en geil gesprek, te fantaseren wat we allemaal kunnen doen met elkaar en dit misschien tot werkelijkheid te brengen..... Kom je me vergezellen, Bel je me? Kus op je lekkerste plekje, Amanda
Steffie
mijn onderbroekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Roel de Rukker
Roel de Rukker - buitensex
Heerlijk in de open lucht neuken! Wie wil dat niet? Stiekem in de bosjes of op het strand sex hebben met je partner of met dit meisje...! Deze geile vorm van sex heet buitensex! Ik laat haar de lekkerste plekjes zien die ze geprobeerd MOET hebben!
Van Keulen
Van Keulen - toevoeging van zijn geslachtsdeel
Een portret van president Jacob Zuma van Zuid-Afrika is vandaag ernstig beschadigd door een kunstenaar door toevoeging van een heuse TAMP. De Zuid-Afrikaanse president is op het schilderij afgebeeld in een pose van de communistische leider Lenin. Spraakmakender is nu de toevoeging van zijn geslachtsdeel (dat nu uit zijn broek steekt!!) Volgens de kunstenaar ontstaat door toevoeging van deze bikkelharde TAMP een satirisch beeld van morele armoede en hebzucht van de heersende elite.
AD
AD - cockring1
Een van de meest bekende speeltjes is de cockring ook wel penisring genoemd. Een cockring is een ring van een paar centimeter doorsnee die je om de penis schuift. Er zijn cockringen van ijzer, siliconen, rubber of leer. Je schuift zo’n penisring over je slappe penis tot hij niet verder kan. Wordt de penis stijf dan moet de penisring strak zitten,maar niet te strak. Sommige cockringen gaan niet alleen om de penis maar ook om de ballen. Als de cockring strak zit als de penis stijf is, wordt de penis stijver dan normaal omdat het bloed er wel in vloeit, maar niet uit vloeit. Dus waar wachten jullie nog op? koop zo/n ding !
Svetlana Koeznetsova
Svetlana Koeznetsova - geil of wil je een koekje
Laatst vroeg dus een of andere AAD aan mij: Ben je geil of wil je een koekje? tja, wat moet je daar nou op antwoorden??
Winfried
Winfried - slimmer
Een echtpaar heeft een daverende ruzie. "Ik had wel acht keer kunnen trouwen voor ik jou kende!" gilt zij. "En die mannen waren alle acht stuk voor stuk slimmer en verstandiger dan jij!" Haar man knikt: "Dat hebben ze wel bewezen!"

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook