This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Wanda
Wanda - 1 Item
Hallo lekkere kanjer. Ik ben Wanda en woon in het midden van het land. Ik ben een rondborstige vrouw met heerlijke ronde vormen. Ik ben alweer een tijdje alleen en snak naar een hete vent. Ik ben een hete dame hoor dus je moet wel wat in je mars hebben om mij aan te kunnen. Denk jij dat jij dat kan en ben je nieuwschierig naar mij ! Bel mij dan snel schatje. Ps , je kunt met mij ook een afspraak maken om te beeldchatten. Dan kan je mij zien spelen met mijzelf . Gewoon even bellen. xxx Wanda ***
Wanda
lekeer onderbroekje...
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - slipjes
Een jonge Chinees heeft onlangs halsbrekende toeren uitgehaald om op het slipje van de buurvrouw te kunnen rukken. Helaas voor de jonge knaap werd zijn actie gefotografeerd door een buurtbewoner, die de foto's op internet zette. Dat zal hem leren!
Melvin Rosbief
Melvin Rosbief - ik draag ook lingerie
Ik meen dat mannen die lingerie dragen op dit ogenblik geen man meer willen zijn en zich gedragen als vrouw of beter als travestiet. Voor mij is lingerie aandoen een ceremonie die wat tijd in beslag mag nemen, dit doe ik wel om dan geheel vrouw te worden met mantelpakje en hoge hakken aan. Lingerie leg ik eerst op bed en ga dan voor de spiegel staan om alles aan te doen : corsetje of jr-gordeltje met daaraan naadnylons, die aan doen geven me een innig vrouwelijk gevoel, vooral dat strijken van nylons over mijn benen en achterwaarts kijken indien de naad recht zit, dan vasthechten , slipje aan in kant en daarboven en zijden onderjurk en voeten in de pumps, zo loop ik graag rond of zit voor mijn pc, daarna bloesje en rokje aan en de schandknaap is weder geboren...
Poe Pen
Poe Pen - cursus chinees
Chinese woord voor bips? Wang-snee-wang. - Chinese woord voor scheet? Wang-snee-wang-pang. - Chinese woord voor slip? Wang-snee-wang-pang-vang. - Chinese woord voor schoonmoeder? Tang. ps. twee ogen zo geel, twee ogen zo scheell, zie hier het brilkaseffect!
Clarimonda Harzz
Clarimonda Harzz - Clitte Licke
Wat is beffen in het Fins? Clitte Licke natuurlijk!
Winfried
Winfried - lekker hoor!
Het is al weer bijna twee maanden geleden sinds ik met een rondborstige vrouwaan het sexen was....., dus laten we daar maar eens snel verandering in brengen, ik bestel gelijk een slipje van haar...mmmmm.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook