This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Katrien
Katrien - 1 Item
Afspreken voor een paar spannende uurtjes met mij? Ik ben een bloedgeile huisvrouw en doe niets liever dan anderen plezieren met mijn lichaam. Kom maar een keertje langs bij mij, ik ontvang je dan naakt met koffie of een heerlijk koud biertje en na een babbeltje ga ik je opgeilen met een vibratorshowtje... (Je kunt ook lekker eerst wat fotoos gaan kijken van mij op mijn homepage) KissieKiessie, Katrien.
Katrien
geurige items....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - weg
Waar ligt een dom blondje als ze net seks heeft gehad ? antwoord: In de weg natuurlijk!
Yor Kok en Jacobien Kaas
Yor Kok en Jacobien Kaas - frisser en leuker
Na een huwelijk van 5 jaar zochten we naar een manier om onze relatie weer wat frisser en leuker te maken. We zijn allebei heel tevreden over ons sexleven en zijn altijd heel open naar elkaar geweest. Zo wisten we van elkaar dat we het weleens met een ander stel zouden willen doen, ongedwongen en heel erg spannend! Maar ja, hoe pak je zoiets aan?
Estella Warrenstraal
Estella Warrenstraal - stairway to heaven
Laatst kwam er een of andere hork na me toe, duwde een drankje in mijn hand en zegt vervolgens "Is dat een ladder in je panty? Of de stairway to heaven?" Nou vraag ik je………
Maarten
Maarten - flluiten
Dit meisje is zo dom dat als ze op toilet zit gelijk begint te fluiten zodat ze dan dan weet welke lippen ze moet afvegen.....flip schaamlip...
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - smeren
Dit meisje zag ik laatst op het strand. Ze witl geen verbrande tieten dus ze smeert haar borsten goed in met zonnebrand. Natuurlijk neemt ze ook de rest van haar lijf onder handen maar dat is bijzaak. Aangezien we hier op het moment van schrijven nog steeds slecht weer hebben moeten we toch ergens van genieten! Sommige mensen hebben helemaal geen schaamte en neuken gewoon op een druk strand. Het vreemde is dat niemand er echter naar kijkt (behalve ik dan.....hehe).
Allison Taylor
Allison Taylor - the life of Rihanna
Chris Brown hits her, Eminem lies to her and Drake can’t remember her name. That’s the life of Rihanna.......

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook