This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Constanze
Constanze - 1 Item
hallo lieve kanjers! ik verwen je helemaal met myn lichaam vooral met my geile borsten die ik over je lichaam laat glyden zodat je lekker me tepels kan voelen. je billen masseer ik met my lekkere handen zodat je de lekkere prikkels ga voelen zodat je snacht naar de orgasme maar niks snelle orgasme want ik hou de van om de massage spannend te houden tot het eind heb zelf hele lekkere borsten met lekkere tepels de op wil je lekker laten verwennen door een massage kom dan zeker naar me toe…….. als je een afspraak wil maken kan je me bellen wel met nummer herkenning, XX Constanze..
Constanze
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Melvin Rosbief
Melvin Rosbief - sttrandsex
Op een nudistenstrand liggen allemaal naakte mensen het is geen wonder dat er zijn die zich niet in kunnen houden en lekker gaan neuken op het witte zand. Ik zag een ander stelletje die nergens aan meedeed terwijl ze de hele dag op het strand hadden gelegen en natuurlijk naar blote mensen hebben gekeken, daar zijn ze beide waarschijnlijk zo geil van geworden dat ze naar de hotelkamer rennen om daar flink te gaan neuken! Jammer dat ik niet mee mcoht doen!
Fokko Fokma
Fokko Fokma - griekenland
terwijl ik dit schrijf ben ik op vakantie in Griekenland en loop een beetje rond over het strand, ik hoor een geluid waar ik opgewonden van raak. Het klinkt als een vrouw die aan het masturberen is en daarvan van ook opgewonden raakt. Ik hoor een kreunend geluid en vingers die snel in en uit een nat poesje glijden. Dat klinkt opwindend dat moet ik even van dichtbij bekijken. Ik loop de hoek om en zie deze blondine wild vingerend tegen een rots aanhangen. Ze kreund en schokt met haar lichaam, ze weet dat ik haar bekijk maar houdt niet op voordat ze lekker klaarkomt en uitgeput tegen de rots blijft hangen. Wauw wat een begin van de vakantie.. misschien mag ik morgen wel meedoen.....
Brooke Richardson
Brooke Richardson - gewoon te sexy
Wanneer je, net als ik, het gevoel hebt dat niemand van je houdt, dat niemand om je geeft, dat iedereen je negeert en dat mensen jaloers zijn op je, vraag je dan eens af.... ben ik niet gewoon te sexy?????
Wiljan van Asseldonk
Wiljan van Asseldonk - vakantieverhaal
Ruim 5 kilometer van dit vakantiehotel vonden we vorig jaar een bijna verlaten strandje. We parkeerden de scooter en liepen de heuvel af naar het strandje. Een mooi plekje uitgezocht en daar lagen we dan. Heerlijk om zorgeloos op een dergelijk mooi strand te liggen en jezelf niet druk te hoeven maken over de rest van de wereld. We lagen eens rustig rond te kijken, tot onze verbazing bleek dit een naaktstrand te zijn. Mijn vriendin zag dit als eerste omdat er verderop het enige andere stel opstond om naar zee te lopen en zij overduidelijk de piemel van de man zag wiebelen. Mijn vriendin stelde voor om dan ook maar alles uit te doen, zodat we lekker rondom bruin konden worden. Ik had daar natuurlijk geen probleem mee, we zijn beide wat dat betreft erg ruimdenkend. En zo lag zij dus in haar blootje lekker van de zon te genieten. Terwijl ik naast haar inmiddels naar olie lag te boren. Langzaam maar zeker kwamen er steeds meer mensen het strandje op, en zo rond de middag lagen we met ongeveer 12 stellen en wat enkelingen op het strand te vingeren……….
Leentje
Leentje - TE LEEN GEVRAAGD:
TE LEEN GEVRAAGD: (voor een feestje aankomend weekeinde) Naaldhakken en kanten lingerie, - 8 paar naaldhakken (hoogste hak 14 cm), zwart en wit - kanten stay-up kousen - (string)body's- strings / setjes. Ik kan ze op verzoek ook eventueel schoon retourneren.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook