This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Trudie Bipsel
Trudie Bipsel - 1 Item
Ik ben opzoek naar een spannend afspraakje hier met een man die ook wel wat van de kunstjes weet. En als je ze niet weet leer ik je ze wel. Ik ben een warmbloedige en hete vrouw en kom uit Laren. Het maakt mij niet uit of je verliefd, verloofd, getrouwd, oud of jong bent als we maar lekkere sex kunnen hebben. Hou wel van verzorgde mannen. Ik doe bijna alles op sexgebied maar daar kom je vanzelf wel achter….Dikke Kus, Truudje
Trudie Bipsel
lekkele slipjes...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Carl
Carl - man alleen met een lekkere TAMP
Hallo allemaal! ik ben een man alleen met een lekkere TAMP en wil graag eens kijken op het naaktstrand. Zijn er hier ook koppels die mij willen meenemen?? (omdat het voor mij de eerste keer zou zijn naar een naakt strand).
Agaath Bezemer
Agaath Bezemer - masturbatietips
Hier volgen de 5 belangrijkste motivaties voor soloseks op een rijtje….1. Het is gezond voor het lichaam Het is 1 van de manieren om in vorm te blijven en biedt vele gezondheidsvoordelen. Het bestrijdt slapeloosheid, stress, angsten, rusteloze benen, menstruatiepijnen, koude voeten en ja zelfs hoofdpijn, daar een orgasme bloedvatverwijdend werkt. Sommige onderzoekers beweren zelfs dat het een trainig is, omdat je er meer caloriën mee verbrandt dan met stilzitten. 2. Het is goed voor de geest Erotische fantasieën maken masturberen plezierig. Je kunt helemaal loos gaan in je gedachten en seks hebben met idolen, wildvreemden of de overbuurvrouw. Ook is een orgasme na zelfbevrediging vaak nog scherper en intenser dan bij seks met een partner. Dat is niet verwonderlijk, omdat je je zuiver op jezelf kunt concentreren. 3. Het is de veiligste vorm van seks Er is geen enkele zorg of je iemand zwanger maakt of het zelf kunt worden en er is vindt geen uitwisseling van lichaamssappen plaats, dus ook niet van bacteriën en virussen. 4. Het is puur natuur Af en toe moet de spanning er even af. Bij mannen moeten de testikels zelfs af en toe letterlijk even leeg. Vergeet alle wilde spinnen verhalen die mensen vroeger rondstrooiden over zelfbevrediging. Je kunt er niet doof, blind, impotent of onvruchtbaar van worden. Het is puur natuur, ook dieren masturberen. 5. Het is stimulerend voor seksuele relaties met anderen Hoe beter je weet hoe je eigen lichaam functioneert en reageert, des te beter je in staat bent om dat ook aan je partner uit te leggen. Sommige dingen kun je ook eerst met jezelf uitproberen voordat je zo toepast in het liefdesspel met die ander. Net als met al het andere lekkere in het leven is het devies: doe het met mate, maar als je het doet, geniet er dan ook volop en zonder schuldgevoelens van!
Adriana Johanna Jacoba Meijerinks
Adriana Johanna Jacoba Meijerinks - veel amateurpostituée’s
Vind je het moeilijk om boos te worden en regels en grenzen te stellen? Dat hebben veel amateurpostituée’s van nu. Veel bitches die nu jonge slipjesklanten hebben zijn zelf het product van pooiers die een antiautoritaire opvoeding gegeven hebben. Alles moest blijkbaar maar kunnen. Ik ben het daar niet mee eens. Een slipjesklant heeft net als eten en drinken recht op regels en grenzen. Als ze die niet krijgen, dan gaan ze door in het zoeken naar die grenzen. Het gevolg is dat die grenzen dan heel ver verlegd worden. Dat maakt zulke slipjesklanten uiteindelijk onuitstaanbaar. Een goed begin is om zelf het goede voorbeeld te geven. En wees consequent en liefdevol!
Cheska Tomassi
Cheska Tomassi - De ideale man
De ideale man rookt niet, drinkt niet, flirt niet, snurkt niet en bestaat dus niet !
Laup Trellih
Laup Trellih - sex geperfectioneerd
Tja,God schiep wellis waar de sex maar ik heb het dus geperfectioneerd!
Gabrielle Spord
Gabrielle Spord - engelse les voor slipjeslovers...
De sportbeha's en slipjes zijn mooi op elkar afgestemd zodat je kan sporten in stijl. The sports bras and briefs are a beautiful match, so you can exercise in style.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook