This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Annie Meermeisje
Annie Meermeisje - 1 Item
Hoi hoi, ik ben een lieve slanke dame die heel veel tijd heeft en maakt voor lekkere sex en meerdere hoogtepunten. U kunt met mij een afspraak maken voor een uur of langer. Het 2e uur is voor de helft van de prijs. Bij een date met mij is alles inbegrepen als intiem, oraal, zoenen, massage, beffen, vingeren, standjes, meerdere hoogtepunten, douchen, drankje etc. Pzc en anaal is tegen extra vergoeding ook mogelijk. Intiem doe ik niet zonder. Verder heb ik de mogelijkheid om het hele huis te benutten, dus zijn niet afhankelijk van de slaapkamer en kunnen bv de bank, de tafel allemaal gebruiken. Het gaat mij niet te gek. Discretie en hygiëne is absoluut gewenst en geboden. Voor een afspraak kunt u dagelijks bij mij terecht. U kunt bellen of mailen voor een afspraak. de mail beantwoord ik zelf en de telefoon wordt opgenomen door iemand anders voor mij. Dus u hoeft niet te zeggen dat u verkeerd verbonden bent. Bellen een bezwaar? Geen probleem. Mailt u gerust met mij. U kunt alleen bellen met nummerherkenning en sms wordt niet op gereageerd. Cardate en verplaatsen naar u toe behoort ook tot de mogelijkheden. En ik ontvang alleen. gauw tot horens, xxxxx
Annie Meermeisje
slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - vrouwen
Elke vrouw is anders. Maar als het op vingeren aan komt zijn ze allemaal hetzelfde. Waneer ze maar even alleen zijn gaat die vinger meteen in de vagina..
Gea Gleasons
Gea Gleasons - Glijhuis De Kale Kano
Wie herkent zich hierin? - niets meer spontaan- seks alleen nog maar in bed- geen heftige vrijpartij meer geweest- op seksueel gebied saai te noemen. Als je overal “ ja” op kunt antwoorden dan zeg ik: “Glijhuis De Kale Kano” !
Melvin Rosbief
Melvin Rosbief - belgisch limburg
Hoi Bart, je mag bij mn thuis in de lingerie van mn vrouwtje graaien...(zij weet er niet van) Heeft veel @!#$ satijnen slipjes. Melvin ps. ben van belgisch limburg, sttu je ook een fottotje door?
Bart Bil Beuker
Bart Bil Beuker - damesondergoed
Hallo mannen , ik ben een nette, goed verzorgde man van midden 40 die het heerlijk vind om damesondergoed te dragen. Heerlijke slipjes , strings of boxers, gewone broekjes of van satijn of wat voor stof dan ook doen mijn pik zwellen. Welke man in Zuid-Limburg of Belgisch Limburg wil deze passie met mij delen. Doel is om samen te genieten en te geilen van damesondergoed/kleding en dan heerlijk te vrijen tot de vonken ervan af vliegen.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook