This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Vanes
Vanes - 1 Item
Lekkere jongens tot 35 jaar gezocht voor een .......? haha ja vraag het me maar heej; ben voor veel in en als je nauw een hele leuke lekkere vriend hebt is t helemaal toppie ;) kussies XX Vanes trefwoorden: sexbios, cockring,piemelkoord slipstring en buitensex.....
Vanes
geil slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Genevieve de Villeus
Genevieve de Villeus - lekkere LEUNINGEN
Hey, via mijn (beste) vriendin van usedslipjes.com gehoord! Soms moet je veranderen om jezelf te blijven, of niet dan? Ga ik natuurlijk ook gelijk doen! Ik wil ook wel eens lekker cijfertjes krijgen en kijken of er nog lekkere LEUNINGEN te vinden ijn..misschien niet zo serieus...maar geen oude vieze mannnekes ..dusss niet...wel lekker ervaren gasten 43-53 jaar met een lekkere grote harde DONG natuurlijk! .kuzzzie op je TAMP!
Nicoliena
Nicoliena - pakjessaus
Over de kwalititeit op zo/n sexfeestje: ik ben niet zo kritisch over bereiding! dat kan bij de beste kok toch wel eens verkeerd uitpakken, WEL over ingredienten!! Ik heb in mijn sexcarriere nog nooit meegemaakt dat ik ook maar een vermoeden had dat de saus of jus die ik bij een stukje vlees kreeg gemaakt was met echte bouillon of bouillon van een blokje (da's bijna net echt), het is allemaal pakjessaus of ze smeren er wat anders door......
Hendrikus
Hendrikus - piemelstank II
dit is een bekend verschijnsel: de reuk heeft zich genesteld in jouw brein, je kunt je wassen zoveel je wilt en jouw penis stinkt echt niet meer, maar jouw hersenen geven wel dat stanksignaal af. Ik had dat zelf ook een keer met ene Nataschja. Als ik er aan denk ruik ik die putlucht nog! Wat je moet doen is die hele affaire proberen te vergeten, alhoewel dat niet mee zal vallen. Het was blijkbaar geen echt positieve ervaring en dat heeft zich geuit door de herinnering van de geur die ermee gepaard ging. Dus elke keer dat je bezig bent met jouw penis, komt die geur in jouw hersenen weer tevoorschijn en je kunt het dan ook daadwerkelijk weer ruiken, ook al is de geur verdwenen van jouw penis!!
NICO
NICO - kapper
Hallo allemaal...... Gisteren heb ik toch iets leuks meegemaakt! Julllie weten dat ik af en toe kapper ben en mij heb gespecialiseerd in het knippen van de schaamstreek zoals dat heet.Ik had een afspraak om een jonge vrouw op die plek te knippen. Een leuke meid van een jaar of 23 deed de deur voor mij open. Ze had lange zwarte haren, bruine ogen, een lief gezichtje en een prachtig slank figuurtje met mooie volle borsten die net als de mijne trots vooruit priemden. Het te verwijderen schaamhaar bleek maar een klein streepje te zijn. Ik haalde mijn scheerspullen tevoorschijn en zij zette zich wijdbeens op de tamelijk hoge kruk, die zij al bedekt had met een handdoekje. Ik smeerde haar schaamharen in met scheerschuim en zette er toen het scheermes erin. In no time was ik ermee klaar. Bij het afnemen van het schuim raakte ik heel voorzichtig nog haar schaamlipjes aan. Bij het afvegen van haar klitje echter, begon ze zachtjes te kreunen. Nadat ze me nog eens op beide wangen had gekust, opende ze de voordeur en liet mij glimlachend uit, op naar een volgende afspraak voor die middag. Leuk toch??
Gordon
Gordon - piemelstank I
Jongens even een kleine waarschuwing. Nooit heb ik last gehad van een stinkende penis. Een maand geleden heb ik dus sex gehad deze vrouw die niet helemaal fris rook naar mijn mening. Nu nog komt DIEZELFDE geur bij mij terug ondanks dat ik mij 2x per dag was!! raar toch?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook