This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jokie
Jokie - 4 Items
Mijn naam is Jokie en ik ben een leuke , gezellige en hete Hollandse meid. Ik zoek geile spannende en lekkere dates , alles uiteraard discreet. Ik hou van een gezellig babbeltje, eerst even wat drinken om te bespreken wat je wilt en om je op je gemak te voelen is zeker mogelijk , geen haast werk. Ik verwen je namelijk graag.Ik doe intiem met condoom, pijpen met condoom, aftrekken, vingeren, beffen, massage, zoenen, klaarkomen over lichaam, meerdere hoogtepunten… Ik hou niet van haastwerk en klok kijken, dus gewoon relaxed genieten van elkaar! Ik ben, geschoren,!!!Lijkt het je wat om een keer met mij te genieten? Ik kan makkelijk verplaatsen en cardates zijn ook mogelijk , netzoals buitensex of sexbioscopen…!
Jokie
mijn lekkere slipfje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Jokie
sletjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Jokie
beast!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Jokie
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ger Gansefles
Ger Gansefles - penispomp
De cockring, ook wel penisring genoemd, dat is een ring die je om je penis doet zodat je langer een erectie kunt houden. Sinds kort ben ik erachter gekomen dat de penisring ook in combinatie met een penispomp kan worden gebruikt. De penisring kan van verschillende soorten materiaal gemaakt zijn, zoals rubber, metaal of siliconen. Die van mij is trouwens van varkensleer....
Piroska Calippo
Piroska Calippo - mijn slipjes en bh/tjes
Dag, ook ik heb altijd geleerd dat bacteriën pas boven de 60 graden dood gaan. Hoe goed de wasmiddelen tegenwoordig ook zijn. Dus echte "vuile" kleding zoals mijn slipjes en bh/tjes gaan bij mij dus ook op 60. En ja ook mijn delicate slipjes blijven goed. Maar ik mieter van mijn vriend en mij wel alles bij elkaar, met daarbij dan ook het vuile beddengoed. Ik heb alleen witte handdoeken en donker ondergoed, dus dat gaat bij mij wel apart, maar wel op 60 graden!
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - hoe vond U de biefstuk?
Vraagt in een Frans restaurant de ober aan me: hoe vond U de biefstuk? .... ik: heel toevallig achter een doperwtje!!
Paul Glasses
Paul Glasses - Beste Boudesteijn
Beste Boudesteijn, mijn vriendin wil altijd voorspel en naspel. Moet ik haar nu ook eens lekker buitenspel zetten en het met haar beste vriendin doen?
Parel Jozef
Parel Jozef - blinde vrouw en een dove man
Een goed huwelijk is een huwelijk tussen een blinde vrouw en een dove man. Lekker alles op de tast doen! mmmmmmmm
Poe Pen
Poe Pen - koken zonder pannen......
Als je dit voor het eerst leest denk je al gauw" Wat den Neuq" ?. Als je het voor de tweede keer leest ook trouwens!. Maar het schijnt dat je met Zaad een waanzinnige kookervaring hebt. De structuur is goed, het is voedselrijk en het smaakt ook nog. Verder kan je gemakkelijk aan Sperma komen en voor een groentesausje wordt er niet meer geslikt maar moet het keurig in het daarvoor bestemde bakje uitgespuugd worden. Voor een Spermasoep wordt het aangeraden om de middag ervoor een intiem bukkake feestje te organiseren zodat de gasten ‘s avonds kunnen genieten van de verrassende smaak van dit ingredient.
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - echtgenoot
Weten jullie wel dat "echtgenoot" verleden tijd is van "echtgenieten" ?????

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook