This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Marie-Claire
Marie-Claire - 1 Item
Ik ben 31 jaar oud en werk in de marketing in Oost Nederland en ben regelmatig in de regio onderweg. Ik ben op zoek naar een betrouwbaar, eerlijk sexkontakt zonder dat een vaste relatie gewenst wordt. Ik ben 3 jaar geleden gescheiden, heb 3 kids en hunker naar fantasievolle sex doch heb respect en vertrouwen hoog in mijn vaandel. Hygiene en verzorging is voor mij ook erg belangrijk!! Uiterlijk vind ik niet doorslaggevend, karakter moet wel kloppen!! Leeftijd ook niet bepaald doorslaggevend doch stel ervaring wel op prijs!! Zoals gezegd wil ik geen vaste relatie opbouwen doch ook niet een eenmalig sextreffen hebben. Ik hoop op een interessante ontmoeting met veel fantasie en genot, mail me op tampoooooooooing@hotmail.com en ik vertel je meer over mezelf!!!
Marie-Claire
mien broekie...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Machiel Reservewiel
Machiel Reservewiel - lekker recept mosselhapje.
Waarom doen jullie niet zoals ik? maak eens een lekker behaard mosselhapje. Was de behaarde mosselen onder een stromende kraan; gooi kale, kapotte en geopende exemplaren (die na een tik op het aanrecht niet sluiten) weg. Neem de mosselen uit de schelpen. Snijd de plakjes bacon doormidden. Roer de kerriepoeder door de dijonaise, breng op smaak met (versgemalen) peper en bestrijk de mosselen ermee. Wikkel om elke mossel een plakje bacon en voeg eventueel wat piemelkaas toe en zet vast met een cocktailprikker. Verhit een pan met antiaanbaklaag op matig vuur. Bak de baconmosselen aan alle kanten krokant en bruin. Schep ze in een schaal en bestrooi ze met bieslook.
Ronald
Ronald - lekker sniften...
Als ik bij een vriend van me langs ga, ga ik vaak naar de badkamer en duik ik de wasmand in. Ik pak dan een gebruikte en lekkere vieze onderbroek van zijn vrouw en begin er aan te ruiken en in me gezicht te wrijven. Dit doe ik ook graag met gebruikte sokken, lekker toch!
Diana Pagoda
Diana Pagoda - anal too painful
I like my bf to do it sometimes, theres something weirdly nice about it, he likes me doing it to him, but he doesn't like it too far in haha. I haven't told him i like it really, so it's a treat everytime he does it...i should tell him really! We've tried anal but its too painful to really get into it! I'm not that keen on anal really after that..
Lucy
Lucy - zaadboekhandel
U wist het misschien nog niet maar sperma is de silly-putty van deze eeuw. Voor diegenen die niet weten wat silly putty is google het, dat begrijpt u wat ik bedoel. Sperma heeft de plaats dus ingenomen. Het kan worden gebruikt als haargel, Lady Gaga stopt het in parfum en wat belangrijk is, voor als u verdwaald bent in de woestijn en toch wilt afvallen, het is voedzaam: 'Sperma is, zoals bekend, redelijk voedzaam ondanks het feit dat het vooral uit water bestaat. Het is rijk aan eiwitten en bevat een relatief hoog aantal mineralen, zoals magnesium, kalium en selenium. Het is ook calorie-arm: één ejaculatie bevat zo'n 0,7 calorieën, minder dan een Tic Tac dus' Absoluut briljant. je slaat daarmee meerdere zandvliegen in een klap. Wilt u weten wat u met uw onuitputtelijk bron aan vloeibaar voedsel kunt doen? Ja? Mooi. Er is namelijk een kookboek uitgekomen met zaadrecepten. De titel is 'Natural Harvest - a collection of semen-based recipes'. Te bestellen bij de betere zaadboekhandel.
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - trouma
Ik heb geen schoonmoeder, ik heb wel een "trouw-ma".....

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook