This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Eva Jienie
Eva Jienie - 1 Item
Hoi,ik ben een lekkere stewardess van 27 met klasse die haar gedragen slipjes/strings aanbiedt. Ik draag ze tijdens mijn vluchten. Ik heb ze dus lang aan waardoor mijn geurtjes er goed in zitten..;-) Ik draag slipjes speciaal voor jou, zodat je me goed ruikt en dan stuur ik m naar je op. Ik wil graag slipjes dragen voor je en ik wil graag met je delen wat ik heb gedone terwijl het dragen van jou stringetje;-) Stuur je wensen aan me door via mail. Doei!
Eva Jienie
mmmmmmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ger Gansefles
Ger Gansefles - penisring
Ik leg het nog 1 keer uit! @#@!! Als de penis hard is en de penisring er strak omheen zit, kan het bloed niet uit de penis teruglopen, waardoor de penis langer hard blijft. Meestal zit penisring om zowel de ballen als de balzak, zodat de ballen meer naar voren staan en je er dus makkelijker mee kunt spelen, lekker toch?????
Ed
Ed - varkensoortjes..
Een meisje van 13 gaat voor de eerste keer uit. Haar vader brengt haar naar de disco en haar moeder zal haar aan het eind van de avond weer op komen halen. Eenmaal in de disco komt er een jongen naar haar toe en vraagt: "Mag ik even onder je rokje kijken? "Het meisje weet niet of dit wel kan maar zegt: "Ja hoor." De jongen kijkt en zegt:" Ik zie het al, varkensoortjes." Hetzelfde gebeurt nog 2 keer. Aan het eind van de avond komt de moeder haar ophalen en thuisgekomen vraagt de moeder hoe het was. "wel gezellig" zegt het meisje,"alleen vroegen een paar jongens of ze onder mijn rokje mochten kijken en dan zeiden ze 'varkensoortjes'. "Laat mij dan eens kijken" zegt de moeder. De moeder kijkt onder het rokje van haar dochter en zegt:"Ja maar daar moet je je jarretels niet aan vast maken!!"
Ed
Ed - woensdagmiddag vlaggetjesmiddag !!!!
Elke woensdagnamiddag ben ik vrij. Het gebeurt dan regelmatig dat ik met mijn eigen speel. Lekker naakt maak ik me dan klaar. Plaats spiegels zodat ik mezelf kan zien en dildo's en andere attributen in de aanslag. Ik mag er best wezen met mijn 1m80 en 104 kg, redelijk sportief gebouwd en een lekkere geschoren lul. Maar nu wou ik toch iets meer dan alleen mijn hand en besloot naar de sexbios te gaan. Af en toe gebeurt het wel vaker dat ik er naartoe trek voor een spannende tijd te beleven, zie jullie woensdagmiddag......
Marilyn Planchard
Marilyn Planchard - ruwe schets
God schiep de man het eerst…… tja je hebt altijd eerst een ruwe schets nodig voor je een meesterwerk kunt maken.
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - nemen
Let op! Een gelukkig huwelijk is een zaak van geven en nemen: de man geeft en de vrouw neemt.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook