This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

vickey vriemels
vickey vriemels - 1 Item
! Ik ben op zoek naar een leuke lieve vent die al het mooie en leuke in het leven ook graag samen wil delen met iemand. Heb je een positieve instelling, hou je ook van eerlijkheid en goed gezelschap? Dan ben jij misschien de man voor mij. Als je wilt ontdekken of ik de vrouw voor jou ben dan zie ik je bestelling wel verschijnen. oK?
vickey vriemels
lekker onderbroekie
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Brittany Bongers
Brittany Bongers - een lekkere harde TAMP
Hey knulletje! Ook ik ben ook via deze site op zoek naar een lekkere boy! Ik ben er inmiddels wel achter dat niet iedereen die op je schijt je vijand is maar ook dat niet iedereen die je uit de stront haalt gelijk je vriend is! Ik houd zelf van uitgaan,mooie kleding, lekker naakt paaldansen en natuurlijk ook van het andere……... Jij vindt het ook belangrijk om er goed uit te zien en je bent iets ouder dan ik en heb je een lekkere harde TAMP? stuur me dan eens een bericht. Misschien kunnen we dan lekker samen eens “ uit ons dak gaan” ?
Conradina Rademaekers
Conradina Rademaekers - verlekkert zich graag aan zijn vriendin
Met een leuk lingeriesetje doe je vooral de Mexicaanse man een plezier. Hij verlekkert zich graag aan zijn vriendin in spannende onderkleding. Maar vrouwen kijken ook graag naar een schaargeklede man in strakke boxershort. Vooral een man die behept is met goedgevormde billen, scoort goed bij 20 procent van den Nederlandse en Portugese vrouwen. Wereldwijd wordt er weinig gekeken naar erotiek op tv of in tijdschriften. Japanse, Mexicaanse en Australische vrouwen zeggen dat wel te doen. En ook de Portugese man, geeft vaak eerlijk toe vaak naar erotische scènes te kijken!
Frank Fukking
Frank Fukking - fetish
In het dagelijkse leven heb ik een goede baan en ben gelukkig vrijgezel. Wel heb ik de nodige avonturen met vrouwen en heb ik ook leuke vrouwelijke vriendinnen. Toch weet ik dat ik een fetisj heb, ik hou er namelijk erg van om aan vrouwelijk ondergoed te ruiken en dan alleen de slipjes of strings. Ik vind de geur altijd fascinerend en geil, ik doe er ook altijd veel aan om er aan 1 te ruiken. Kopen dus...!
AD
AD - oral yoy
Oral Joy Aardbei is een heerlijk glijmiddel met de smaak en geur van pure aardbeien. Dit fijne Nederlandse product is smakelijk om af te likken en heerlijk zacht om op de huid te voelen. Een ideaal middel ter aanvulling op het sensuele liefdesspel. Het glijmiddel is op waterbasis, dus veilig voor het condoom of bij het gebruik van speeltjes.Oral Joy Aardbei is in Nederland gefabriceerd. Oral Joy Aardbei is ook geschikt om aan te brengen op plekjes waar extra vochtigheid gewenst is. Oral Joy Aardbei is verkrijgbaar in originele flacons in de vorm van een vrouwentorso. Deze mogen gezien worden: in uw slaapkamer, badkamer en zelfs in de woonkamer. De inhoud is 60 ml. Verkrijgbaar in diverse smaken. Lekker hoor!
Van Bafdonk
Van Bafdonk - buy 2!
Ik heb ook wel eens ondergoed op internet besteld via een forum. De opwinding is groot, maar je hebt toch altijd het gevoel dat ze niet zo vers zijn of zelfs misschien wel nep. Maar ik heb toch zeker een paar besteld met een foto erbij, waardoor ik wist dat het goed zat en het geile kutje erin zag zitten. Weten jullie wat: ik koop er gelijk twee van dit meisje.....

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook