This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Mirthe
Mirthe - 1 Item
Pssst, Heb je misschien zin om eens samen met mij naar de sexbioscoop te gaan? Mijn vriendinnen hebben een hele andere smaak van films en heb geen zin om altijd maar alleen te gaan. Ik hou vooral van shemale films..... We kunnen eerst even ergens iets gaan drinken dan kunnen we alvast wat praten en dan naar de film en als het gezellig is dan gaan we nog iets drinken. Ik ben nog vrijgezel dus als het klikt kan het misschien wel iets meer worden ;-)
Mirthe
slip
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Wim van Beffum
Wim van Beffum - heerlijk......
HoiJanne is niet het enige huisgenootje van mijn vriendin. Er zijn er nog drie andere huisgenootjes maar daar heb ik niet zoveel contact mee. Misschien ook omdat mijn aandacht meer gericht is op Janne. De meiden hebben de gewoonten om hun schone was te laten drogen in de woonkamer. Hier heb ik natuurlijk helemaal niks op tegen. De slipjes die op het wasrek hangen winden mij namelijk ontzettend op. Het idee dat die stof om hun poesje heeft gezeten, maakt me verschrikkelijk geil. Mijn staafmixer begint al te groeien bij de gedachten. Dan fantaseer ik over hun gedragen slipjes en hoe die zouden ruiken. Heerlijk toch?
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - geven en nemen
Een gelukkig huwelijk is een zaak van geven en nemen: de man geeft sperma en de vrouw neemt sperma....
Ava Hard
Ava Hard - leuke stoute avond
Jaja daar benk dan! Mn vriend zit voor werk veel in t buitenland waardoor ik me vaak verveel. Verveel jij je ook en heb je zin in een leuke stoute avond met mij mail me dan. Mijn vagina snakt naar gezelschap.....! smakkkk
rio
rio - feestje
Hallo iedereen, er is een feest bij je enkels, en je broek is uitgenodigd!
Gerdien
Gerdien - date
ik vrouw van 57 jaar 161 lang en 82 kilo mer grote borsten en geschoren zoekt voor de maandagavond ook heren om lekker mee te geilen in sexbios in den bosch. Geen financ. bed. en geen anale sex en zachte sex!!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook