This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Diane Copenhegen
Diane Copenhegen - 1 Item
Ben jij die lieve warme man? Ja? Waar zat je dan toch al die tijd! ;) Misschien komt het doordat ik zelf nog in een relatie zat dat we elkaar nog niet zijn tegengekomen. Maar nu ben ik weer alleen, alweer een tijdje hoor en zou het toch wel leuk vinden weer eens contact te hebben met een lieve warme man. Ik kom wel mannen tegen maar die klik is er gewoon niet. Dus, heb jij zin om eens lekker te N***EN ? Reageer dan maar en dan zien we wel waar het welbekende strandt.
Diane Copenhegen
heet slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Edwina
Edwina - Gedragen slipjes, gebruikt wc papier, of...?
Hey Hoppema, Ben jij die echte viezerik, zoals Nootermans? Iemand die opgewonden word van (vieze)gedragen slipjes of misschien wel gebruikt wc papier? Dan ben ik de vrouw voor jou.. Ik ben jong, aantrekkelijk, en houd van pervers. Je kunt mij mailen met je wensen. Ik verstuur alles netjes en discreet. Jij vraagt, ik lever. Durf jij het aan?
Ab Veuger
Ab Veuger - top lul
De vrouwen waar ik de sex mee bedrijf zeggen allen dat ik een " toplul " heb ondanks dat het ding niet zo groot is.. Ik vind dat natuurlijk een groot compliment. Waar moet je penis aan voldoen wil je een toplul hebben? Ik denk dat de vrouwen dat het best weten!!!.
Melvin Rosbief
Melvin Rosbief - grens
Wanneer je een relatie aangaat met je partner is de liefde exclusief. Na een tijd verdwijnen die vlindertjes in je buik en kan het zo zijn dat je bewust of onbewust de spanning van een andere wil gaan opzoeken. Of je de grens over wil gaan en over gaat tot sex of sexuele handelingen is een keus die je zelf maakt. Ik ga zelf die grens al jaren over en het bevalt me prima !
AD
AD - sexspeeltjes
Sexspeeltjes bieden ons een unieke kans om ons lichaam op nieuwe en spannende manieren te verkennen. Er zijn geen gevoelens, maar gelukzalige plezier bij het verkennen van je lichaam met behulp van sexspeeltjes en u gaat meer ontdekken over uw seksuele behoeften, verlangens en attitudes. Kopen dus!!!@#@$!!
Fay
Fay - Mijn favoriete plaatsen
Mijn favoriete plaatsen om te masturberen zijn: de pashokjes van de C & A, de kleedhokjes in het zwembad, In iemand anders zijn/haar cabrio, thuis op de bank (liefst met open gordijnen) Soms in een cafetaria tijdens het wachten op mijn bestelling, en heel soms bij de supermarkt bij ons in het dorp!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook