This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Sanne Potsie
Sanne Potsie - 1 Item
Hay Guys! Ik geneer me best een beetje voor mijn probleem maar goed ik kan er ook niets aan doen. Mijn vriend heeft namelijk een erg kleine penis. In vol ornaat word hij niet groter dan een schamele 5 cm. Nu zeggen ze altijd wel dat lengte er niets toe doet. Nou neem van mij aan dat dat een fabeltje is. Hoe ik mn best ook doe ik kom gewoon niet klaar bij het n***en. Ik denk dus dat je mijn noodkreet wel begrijpt. Ik wil zo graag eens een orgasme beleven door een lekkere harde p*k! Nu hoeft hij echt geen 25 cm te zijn hihi maar een verdubbeling van wat ik thuis krijg moet toch haalbaar zijn? Wie belt me even??
Sanne Potsie
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Gudrun de Vos
Gudrun de Vos - FOEF
Waar ik geil van word???? , best veel dingen. Ik kan wel een waslijstje voor jullie maken hoor! Als mijn vriend van achteren tegen me aangaat staan, met kleren aan, stootbewegingen tegen mijn bips, mmm Dat wind me altijd erg op, omdat je die beweging herkent en associeert met seks. (denk ik) of als mijn vriend naakt over me heen gaat hangen en zachtjes op mijn oorlel sabbelt en in mijn oorlel blaast, of als mijn vriend mijn benen spreid, met kleren aan, en zachtjes op mijn kruis stompt met zijn hand, of als een vreemde tegen me zegt hoe heerlijk hij mijn FOEF vind, of een ander seksueel compliment……………
Ed
Ed - raadsel
Waarom laten mannen meer scheten dan vrouwen? Omdat vrouwen niet lang genoeg hun mond kunnen houden om de benodigde druk op te bouwen natuurlijk!
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - open kruis
Ik houd het meest van een mooie sexy string wat lijkt op een corsage; liefst met een open kruis…. en jullie?
Winfried
Winfried - liefdesgrot
Een Braziliaan beweert dat zijn vrouw op een opmerkelijke manier heeft getracht hem te vermoorden. Zij vulde haar liefdesgrot met een dodelijk gif en nodigde haar man uit haar eens lekker oraal te verwennen.De anoniem gebleven man uit São José do Rio Preto, in de staat São Paulo, heeft de politie verteld dat hij en zijn echtgenote ruzie hadden. Naar verluidt overgoot de vrouw haar vulva met een giftige stof. Hierna vroeg ze haar man de sappen uit haar pruim op te likken. Gelukkig liet 's mans reukorgaan hem niet in de steek. In plaats van een visgeur rook hij iets verdachts en doorboorde de sluwe plannen van zijn doortrapte eega. De rechter zal de zaak DIEPER onderzoeken alvorens tot een uitspraak te komen.
Van Bafdonk
Van Bafdonk - b*ffen
Beffen is het oraal bevrediging van de vrouw. Likken of beffen is een vorm van kussen. Waarschijnlijk is beffen zo oud als het hebben van seks zelf maar is het door de ontwikkelingen in culturen meer of minder naar de achtergrond gedrukt. In Jamaica is orale sex een ‘cultureel’ taboe, hoewel het natuurlijk wel wordt gedaan praat men hier liever niet over. Zelf sla ik het meestal over.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook