This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Nina
Nina - 1 Item
Hallo, ik ben Nina, ik verkoop mijn gedragen slipjes stringetjes hipsters en panty's. Alles word discreet verzonden, ophalen is niet mogelijk ivm anonimiteit. Foto's als bewijs dat ik het slipje draag evt mogelijk tegen betaling.
Nina
string
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Hildireth
Hildireth - DIKKE TOLLIE
Maakt de dikte van de penis nou ook al wat uit ?? Zou je nou eerder een vrouw bevruchten met een DIKKE TOLLIE ?? Het is toch algemeen bekend dat wanneer je tegen een slipje van een vrouw aan zit te rijden en daar vervolgens sperma op komt de vrouw NOG bevrucht kan raken??? Waarom zou een penis die er maar 10 cm insteekt dat dan NIET kunnen?
Peter Reetveter
Peter Reetveter - haartje
Beste Nina, in jouw laatste slipje bleef slechts één haartje achter Het is een zeer ranzig slipje, ik vind zoiets wel lekker!
Jacco Groningen
Jacco Groningen - verzamelaar
Beste Peter, in Groningen noemen wij zo iemand een "schaamhaarverzamelaar"...
Jacco Groningen
Jacco Groningen - piemel
Was laatst met een goede vriend (Bart) een stevige discussie aan het voeren over pokemonplaatjes, opeens vertelde hij mij dat hij gigantisch geil wordt als hij aan een damesslipje ruikt. Daar heb ik natuurlijk alle begrip voor. Vervolgens vertelde hij mij ook nog dat hij ook niet vies is van een onderbroek waar een stinkende piemel in gezeten heeft....¬nou ja?????
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - ik zie het nut niet...
Lichaamsbeharing heeft op veel plekken het nut duizenden jaren geleden al verloren. Evolutie heet dat. Een beetje stug vasthouden aan een boesboes omdat het volwassen is vind ik stom. Hygiene, mooi uitzicht en orale sex zonder je bek vol haar is toch veel belangrijker!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook