This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Tess Von Piekurz
Tess Von Piekurz - 1 Item
Ik ben eigenlijk wel op zoek naar een leuke jongen om wat plezier mee te hebben. Heb al een tijd geen contact meer gehad een jongen en krijg om eerlijk te zijn ook niet zoveel aandacht van ze. Zou jij wel contact met mij willen hebben en wil jij ook graag plezier? Dan zou ik het heel leuk vinden als je mij een berichtje stuurt met een bestelling voor een lekker gedragen onderbroekje.... Zoals die lieve man laatst......
Tess Von Piekurz
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Johannes
Johannes - ruiken
Deze vrouw gaf mij het gevoel van man zijn, heerlijk zo vertrouwd alsof wij elkaar al jaren kenden. Maar toch het was slechts enkele dagen per e-mail en 1x van face to face maar wel heerlijk. Ik kan hier alles in detail beschrijven, dat maakt het niet spannend, verzin het zelf maar. Dit verhaal is echt gebeurd en geen uit den duim gezogen stukje. Ik ben gestopt met mijn werk, had een eigen bedrijfje en ben wat in de muziek gaan doen. Deed ik al als hobby en nu als beroep. Ik heb het vreselijk naar mijn zin maar mis haar gedragen slipjes toch wel heel erg. Nog steeds, nu na zeker 8 maanden haar niet gezien te hebben. Als je dit leest en je weet wat ik bedoel, neem dan ook eens contact met mij op , als je wilt. Je weet de weg en kent het postadres. Hoop je snel weer te ruiken................
Melvin Rosbief
Melvin Rosbief - Mayer Rokitansky Küster Hauser syndroom
Mayer Rokitansky Küster Hauser syndroom……..? Nu snap ik het pas als de dokter Hans zegt u mankeert geen kut, wel zorgelijk dat hij mij niet doorstuurt. Trouwens ook wel leuk om te vermelden dat als je je ziek meldt, je meteen een fruitmand krijgt!
Jacco Groningen
Jacco Groningen - krijt uw topje
Zo dacht ik laatst in een sexshop te zijn maar het bleek een Biljart winkel !!! de naam? "K-U-T ( krijt uw topje)"
Ar Babette
Ar Babette - als je verliefdheid 700 euro per dag kost
Als je verliefd bent, werken de hersens niet zo heel erg goed, dat is herkenbaar, maar als je verliefdheid 700 euro per dag kost, dan moet dat toch tot nadenken zetten !!! (een meisje heeft me in het verleden wel eens verteld dat haar vaste klant haar dan ook vaak belde, "I love you blabla", dat nam ze dan maar voor lief, want het leverde goed geld op :) ) Jij doet meestal hetzelfde toch? Alleen betaal je mij dan slechts 50 in plaats van 700 euro!
Milo
Milo - omgekeerde bukkake
Hoi allemaal, Ik ben op het idee gekomen om een 'omgekeerde bukkake' te gaan organiseren. Dus dat een man wordt ondergespoten door een groep ejaculerende vrouwen en het dan ook nog opeet. Hierbij roep ik alle ejaculerende vrouwen op om zich op te geven voor dit fantastische record, en om samen deel te nemen aan de grootste en voorzover bekend eerste 'omgekeerde bukkake' ter wereld. Ik heb de samenstellers van het Guiness Book of World Records uitgenodigd en ze zullen naar alle waarschijnlijkheid aanwezig zijn!!!!!!! Wie durft?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook