This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Lonneke Sloetjens
Lonneke Sloetjens - 1 Item
hallo allemaal. woon in het mooie Zwolle. Gehuwd met een hele zorgzame man, lieve dochter (ondanks de puberleeftijd) en een leuke baan. Neem daarbij een gezellige vriendengroep waar ik regelmatig leuke dingen mee doe en je zou denken dat ik niets tekort kom. Nou helaas niets is minder waar. Want hoe zorgzaam en lief mijn man ook is, op een bepaald vlak schiet hij toch tekort en dat is met...EROTIEK. Nooit eens spannende plekjes, nooit eens enig variatie of spontaniteit. Alles vooraf gepland en altijd hetzelfde. Ik heb deze manier van sex al ruim 20 jaar en vind het eigenlijk nu wel tijd worden dat ik aan mijzelf ga denken. Ik hoop dat jij me dus wilt helpen om mijn sexleven op te leuken. Ik wacht vol spanning op jouw bestelling!
Lonneke Sloetjens
trendy slipje..
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Marc Zoon
Marc Zoon - pis is sowieso al steriel
Tja dames: Natuurlijk kan het zo zijn dat de ene man meer nadruppelt dan de ander maar ja, pis is sowieso al steriel, dus dat is al 1 ding minder om je zorgen over te maken!! Ten tweede, ik weet niet hoeveel jullie mannen nadruppelen, maar het verschil tussen afvegen en goed shaken en lekker stevig afknijpen zou marginaal moeten zijn. Of niet dan?
Maarten
Maarten - vreemd
Goede vraag! hierbij enkele redenen waarom ik vreemd ga: Ik kom thuis alle vormen van aandacht tekort (zowel sexueel als niet sexueel) en mijn vrouw bezit niet de lichamelijke, uiterlijke, sociale, sexuele eigenschappen waar ik zo van houd. Check dat eens zou ik zeggen.......
Candy Cantrellie
Candy Cantrellie - light and hard
pssst, snift! "The difference between light and hard is that I can sleep with a light on."
Amber
Amber - klassiekers
Ik vond laatst bij mij vriend een aantal condooms, vlekken op zijn leding, zuigzoenen in zijn nek en hij had een geslachtsziekte. Zou hij vreemdgaan?
Henk Krols
Henk Krols - eens ervaren hoe het is
Hoi! Deze geile hetero man wil nu eindelijk wel eens ervaren hoe het is om een grote tamp leeg te zuigen op de homo parking. Ps. Ik denk dat er zeker een verband is tussen voeding en homoseksualiteit maar of het in alle gevallen een gevolg is van degeneratie daar ben ik nog niet aan uit. Heeft er trouwens nog iemand een NUTS voor me?
Bernhard
Bernhard - gelukkig huwelijk
Een gelukkig huwelijk is een zaak van geven en nemen: de man geeft sperma en de vrouw neemt datzelfde sperma tot zich.... (en slikt het vervolgens door...mmm)

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook