This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Zusjes Griffin
Zusjes Griffin - 1 Item
Wij zoeken serieuze jongens.... Hey eigenlijk houden wij niet zo van uitgaan en de jongens die wij daar altijd tegen kom en zijn vaak kinderachtig. Nu proberen we het eens op deze manier en hopen zo leuke jongens of mannen tegen te komen die wel contact wilenl met leuke meiden . Hebben we je aandacht getrokken? Stuur dan snel een bestelling voor lekkere slipjes......
Zusjes Griffin
lekkere anusballen....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - hoerenpooiers!
Toen ik laatst een gedragen slipje ging halen bleek het meisje niet alleen. 2 kerels zaten in de woonkamer een beetje arrogant te doen. Wat denk je wat? Ik zeg: hoerenpooiers! Nee, dat zijn pas mensen! Dikke buiken, vette penzen, Van werken willen ze zeker niets weten. Maar van die kut, moeten ze wel vreten! Flikker dus op als ik een afspraak heb......
Anne Lorraine Gales
Anne Lorraine Gales - De logica van een STAATSBANK
De logica van ABN/AMRO (=staatsbank): geld vragen voor het feit dat je niet genoeg geld op je rekening hebt staan……(????)
Bas Gitaar
Bas Gitaar - too close....
Als een vrouw zegt dat je te ver gaat, kom je te dicht bij, zoals ik gisterenavond.....
Frank Fukking
Frank Fukking - kwakkie
Een Amerikaanse man werd gearresteerd nadat hij twee keer zijn sperma in het drinken van een collega deed. De vrouw werd ziek nadat ze de drankjes had opgedronken waardoor haar collega uiteindelijk tegen de lamp liep. De eerste keer had de man de vrouw een fles water te drinken gegeven waarna de vrouw ziek werd. De tweede keer dat de man haar een fles water gaf werd ze weer ziek. Ze vertrouwde het zaakje niet en stuurde de fles naar het lab voor onderzoek. Uit de testen die het lab had gedaan bleek dat er sperma in haar water zat. Na een DNA onderzoek bleek de sperma te zijn van de collega die haar de flessen water had gegeven. De man is gearresteerd en loopt het risico in de cel te eindigen. Ons rest nu de vraag of het Amerikaanse water niet doorzichtig is waardoor de vrouw het niet gezien heeft dat er een kwakkie in haar water dreef??
Agaath Bezemer
Agaath Bezemer - vingeren
hoojj, ik wil me eigen graag gaan vingeren maar weet niet goed hoe het moet heeft iemand voorbeelden voor mij en hoe het moet en ik heb ook gelezen dat je dan klaarkomt maar hoe gebeurt dat en hoe voelt dat?? willen jullie aub tips geven voor vingeren en waar en hoe!!!!!:)
victor
victor - zwangerschaptest
twee domme blondjes gingen naar de restaurant opeens zij de ene domblondje ik heb zwangerschaptest gedaan opeens segt de andere domblondje en waren de vragen moeilijk?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook