This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Klitty Sanders
Klitty Sanders - 1 Item
Te lang vrijgezel Ik ben te lang vrijgezel ;) Ik mis het eigenlijk wel om contact te hebben met een leuke jongen. Ben jij ook te lang vrijgezel of mis je het gewoon om contact te hebben met een leuke, lieve en soms gekke meid? Ik hoef ook niet perse een relatie te hebben hoor. Maar een leuke tijd zou ik toch wel graag weer willen. Wil jij dat ook? Bestel gewoon een slipje van me en als ie lekker ruikt en dan kijken we wel hoe het verder gaat.........
Klitty Sanders
slipjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Marcel
Marcel - dikke venusheuvel
Dit meisje zit er nogal mee dat zij een dikke venus heeft; Ik denk persoonlijk niet dat er mensen zijn die de hele dag naar iemands kruis gaan zitten loeren om te kijken of er misschien iets uitsteekt. (behalve die rare fokkers hier) Als je het zelf echt vervelend vindt, zou ik gewoon wat wijdere rokjes aandoen. Maar de kans dat het iemand opvalt, acht ik zeer klein.
Adriana Lieferkampf
Adriana Lieferkampf - een steegje induik...
Op een geweldige stapavond met vrienden in Hilversum was ik steeds zwoeler aan het dansen met mijn (toenmalige) vriendje DION. We zonderden ons steeds verder af van de rest. Het werd al snel iets te heet op de dansvloer en daarom besloten we samen naar buiten te gaan, waar we een rustig steegje opzochten. Hier zoenden we heerlijk verder en hadden we harde seks tegen de muur. Opeens ging er echter een achterdeur open en kamen twee POLITIEMANNEN naar buiten! We hadden staan vrijen tegen het politiebureau! Gelukkig zagen zij er de lol van in, maar voortaan kijk ik toch iets beter uit voordat ik een steegje induik...
Ed
Ed - lievelingsboek!
Weten jullie wat mijn lievingsboek is? "50 tintenbruin" lekker toch?
Winston
Winston - grote “onbekende” spermadonor
Tja, als homoseksualiteit niet leidt tot voortplanting hoe is het dan te verklaren dat zoveel homoseksuele koppels tegenwoordig wel een heel dringende kinderwens hebben en deze ook vervullen. Adoptie, draagmoederschap, spermadonoren, het komt heel veel voor. Ik ken verschillende lesbische koppels met elk 2 eigen kinderen (en van een grote “onbekende” spermadonor natuurlijk, hehehe).
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - venusschelp
Over boeken gesproken: Hafid, in zijn prachtige verhandeling over het vrouwelijk orgasme, stelt in navolging van een ‘katholieke feministe’ de term ‘venuslippen’ voor. Je zou de vulva ‘venusschelp’ kunnen noemen. Dat is zinnelijk en tegelijk geeft het ook de geborgenheid weer van het aardse paradijs dat elke vrouw tussen haar benen heeft. Venusschelp dus vanaf nu!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook