This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ilse Oude Littikhuis
Ilse Oude Littikhuis - 1 Item
Hallo! Ik ontvang prive in HILVERSUM en natuurlijk heb ik heel veel slipjes om te dragen. Want van alle geiligheid en constant gefriemel in mijn broekjes, loop ik constant met een natte poes! Kom jij nu een keertje langs om lekker met mij te n**ken, dan wil je misschien wel wat meenemen als aandenken! Vraag er gerust naar, want ik loop net zo goed zonder slipje verder die dag ;-) Ik verkoop mijn slipjes tussen de 15 en 30 euro, geen geld toch??
Ilse Oude Littikhuis
slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Richenell
Richenell - rood slipje.. RESPECT!
Tijdens een voetbalwedstrijd in Brazilië trok de scheidrechter een slipje uit zijn achterzak in plaats van een rode kaart. De scheids werd daarop zo rood als de kaart had moeten zijn en legde de match 20 minuten voor de reglementaire speeltijd stil… de flierefluiter beweerde dat hij geen idee heeft hoe de lingerie in zijn broekzak is terecht gekomen. Zijn echtgenote die op de tribune zat, heeft met iets anders terug gezwaaid: namelijk met de echtscheidingspapieren.
Ed
Ed - tena
Vandaag ga ik eventjes de stad in. Ik doe mijn tena slip aan Dit is een lekker zittend luierbroekje. Ik ben benieuw hoeveel hij dit keer kan opnemen.... spannend!
Maurits Masturbatista
Maurits Masturbatista - krijg wel een stijve
Hallo luitjes, de afgelopen 4 jaar heb ik me in de omgeving van Almere Stad helemaal suf geneukt zonder problemen maar nu heb ik hetzelfde probleem, n.l. niet meer kunnen komen! enigszins wisselvallig maar zeker niet leuk... Ben een paar keer naar de hoeren geweest en krijg wel een stijve als ze me pijpen, maar ik kan gewoon niet meer komen! Nu heb ik een nieuwe vriendin en is de lekkerste die ik ooit gezien heb, ik moet dus snel van dit probleem af en daarom gebruik ik een nieuwe tactiek: alle porno wissen en gewoon een tijdje een clear head hebben, even niet meer aan sex denken. Ook met mijn vriendin even geen sex. Wanneer ik zelf heel geil ben pak ik haar gewoon een keer van achteren. Ik gebruik trouwens nooit condooms; dit leidt me alleen maar af. Ook help het als je - gezien mannen visueel zijn ingesteld- je het licht een beetje aan hebt. Ik laat julie nog weten hoe het afloopt...
Keith
Keith - "droge spruiten"
Nou zat ik vanavond weer eens de 'droge spruiten' van m'n moeder te kauwen. (Sorry, het staat hier een beetje respectloos. Ze doet echt haar best en ik waardeer het heus dat mn eten klaarstaat als ik thuis kom) Maar goed die droge spruiten. Die zijn vast beter te eten met een lekker sausje erover, dus vertel maar, hoe doen jullie dat altijd?
Célia Choukroun
Célia Choukroun - dameshorloge?
Hoe repareer je een dameshorloge? Niet. Er zit toch een klok op de magnetron.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook