This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Michaela Frankovagi
Michaela Frankovagi - 1 Item
Hoi lieverd! Jij kunt als je wilt mijn gedragen slipjes online bestellen via deze website. Geheel anoniem. Mocht je speciale wensen hebben vermeld dat dan bij de bestelling…. Ik hoop wat van je te horen…. Dikke kus.
Michaela Frankovagi
leren slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bas Gitaar
Bas Gitaar - wie druft?
Wie durft van deze vrowu een slipje te bestellen ? van een vrouw die met zichzelf speelt? En wie houdt er hier ook van een slanke vrouw met mooie billen en een strak nat poesje?? Ik in ieder geval wel hoor...
Cody Corbain
Cody Corbain - zus
Ik houd daar ook wel van, p.s. Ik doe soms stiekem de slipjes aan van mijn zus, lekker strak zitten die; het geeft gewoon een kick!!! ben trouwens wel hetero hoor!
Harimanne Duijndam
Harimanne Duijndam - zachte roze dampkiertje
Als dit meisje bewust van huis gaat zonder slipje onder haar jurkje (wel aan de BH gedacht), dan wil ze gewoon met haar zachte roze dampkiertje op de foto! En als je dat niet geloofd ga jij dan maar eens heel snel je oma uitlepelen, kereltje!
Doktor Hans
Doktor Hans - SM
Het klopt inderdaad dat je de dag van vandaag enorm veel hoort over SM. Iedereen schijnt gebeten te zijn door de microbe. Hoeveel mensen zich hier enkel bij aansluiten omdat het een rage geworden is laat ik in het midden, maar ik ben er zeker van dat in veel slaapkamers vastbinden, bijten en een klets op de bips tot de geplogenheden behoren die het sexleven wat meer variatie moeten brengen. Begin er maar aan.....
Mats
Mats - sex In een kleedhokje bij C&A
Zo heb ik het liefste sex In een kleedhokje bij C&A, kleedhokje op het zwembad en dan deurtje 'per ongeluk' vergeten op slot te doen, in de sexbios, een lift, in de auto, overdag gewoon op de bank thuis of op het toilet van de zaak!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook