This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Beverly
Beverly - 4 Items
Hai, ik ben Beverly. Ik ben een geile milf en ik bied mijn gedragen strings/slipjes te koop aan. Je mag een string of slipje uitkiezen, die ik dan in opdracht van jou ga dragen. Als je speciale wensen hebt kun je dat aangeven. Ik kan ook squirten en alsuuzhap4 je wilt doe ik dat graag voor je in mijn gedragen stringetje. Geil likje Beverly
Beverly
mijn Slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Beverly
poepen
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Beverly
achtung!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Beverly
bfe
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

redactie
redactie - verwijderd
Deze reactie is door de redactie verwijderd omdat de het verhaal niet pervers van aard is (onderdelen zijn o.a. voet fetisj, anaal gefixeerde lesbische seks, en stinkvingeren.)
Maarten
Maarten - ontvangen
hoi Beverly, iik heb zojuist jouw slipje bij de post ontvangen. dankje wel, je hebt het lekkerste poesje van de wereld.....
Vicky Delos Santos
Vicky Delos Santos - op zoek naar de nodige romantiek
Hai, Ik ben nu ook op zoek naar de nodige romantiek. Maar hou ook wel van wat spanning hoor. maar een gezellig kaarsje erbij en een wijntje is niet mis. Ben jij een echte romanticus die wel van aanpakken weet. Twijfel niet langer en mail me gezellig. Kusje Ps. Ik zoek per direct jonge mannen met een lekkere geschoren TAMPERT vanaf de 20 tot de 30 of zo!
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - mannen-slipje
Neem me niet kwalijk dat ik dit zeg, maar er is in Duitsland een top-model die heel graag mannen-slips aan heeft! En dan zouden wij mannen dus gn damesslipje mogen dragen??? Mijn echtgenote weet dat ik in mijn vrijetijd een dames-slipje, - broekje, -string en zelfs een badpakje aan heb! Ze houdt dit gelukkig wl onder ons tweetjes! Ik hoop dat er meerdere mannen en jongens zijn die deze ervaring k hebben!
Elmer
Elmer - net zo goed op volleybal
Ik vind dit inderdaad een ongelofelijk bericht (dat een homofiel tot bestuurder bij de RABOBANK is benoemd). Het lijkt me dat als je een bank bent, dat je dan ook wil luisteren naar de bijbel. Als de bijbel zegt dat het uitleven van homoseksualiteit niet mag, dan moet je niet zo iemand als leider kiezen. Anders had je net zo goed op volleybal kunnen gaan!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook