This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

DaniŽlle van der Meert
DaniŽlle van der Meert - 4 Items
Hallo ik ben 35 jaar en ik woon in den haag Ik ben opzoek naar een man met wie ik mijn ondeugende spelletjes mee kan en mag delen; ik ben een vrouw die voor alles in is zolang het maar lekker Is! dus ben jij een man die hier ook niet vies van is bestel dan wat van me en dan zien we wel......
DaniŽlle van der Meert
gebruikt onderbroekje
Thong
Ä 0,00
Ä 0,00 / 
Ä 0,00 / 
DaniŽlle van der Meert
pic
Thong
Ä 0,00
Ä 0,00 / 
Ä 0,00 / 
DaniŽlle van der Meert
bfe
Thong
Ä 0,00
Ä 0,00 / 
Ä 0,00 / 
DaniŽlle van der Meert
hoi!
Thong
Ä 0,00
Ä 0,00 / 
Ä 0,00 / 

Comments

Gomez
Gomez - de vruchtbaarheid in de weg kan zitten
Het was mij al langer bekend dat roken, drinken en overgewicht voor vrouwen in de vruchtbaarheid in de weg kan zitten maar voor mannen was dit mij nog niet duidelijk. Bij mannen is ook ineens hun levensstijl van belang. Vet eten is slecht voor de kwaliteit van het zaad, maar rode paardenbiefstukken nu blijkbaar ook! Wat blijft er nog over vraag ik me af.
Alexandra von Bargen
Alexandra von Bargen - mijn broer AAD
Hallo allemaal! Laatst belde mijn broer AAD me met de vraag of ik over een half uurtje tijd had. Hij zou me op komen halen. Een kwartiertje later stond ik lekker onder de douche en binnen notime had ik mīn benen en oksels weer van alle haartjes ontdaan. Ik stond nog wel even naar mīn FOEF te kijken. Ik wisselde mīn schaamhaarmodel regelmatig af. Soms een streepje. Soms helemaal kaal en het driehoekje wilde ook nog wel eens lukken. Twee weken geleden had ik me voor het laatst kaal geschoren en ondertussen stonden er weer een flink aantal korte haartjes op. Ze haartjes waren eigenlijk te kort om er een vormpje van de maken dus besloot ik om alles maar af te scherenÖÖ..Zou hij dat mooi vinden??
Van Bafdonk
Van Bafdonk - blonde dame met geverfd haar.....
Ben heel toevallig gisteren in Planet Sexy beland. Aangenaam verrast door de aanwezigheid van een blonde (denk geverfd) van begin de dertig schat ik. Ze kwam vragen of ik zin had maar toch maar geweigerd door de aanwezigheid van teveel mannen die al dichter kwamen als ze nog maar naast mij kwam zitten.. Achteraf spijt dat ik niet gevraagd heb hoeveel ze vroeg. Ik ga zeker nog eens terug in de hoop ze er te ontmoeten want wil er wel wat mee beleven, ze zag er zeer geil uit moet ik zeggen. Iemand wel al ervaring met deze dame?
Herman van Veen
Herman van Veen - bellen
Ik ken dit meisje wel; ik begon haar in de bios te strelen.Meisje:"Dit wil ik niet voor het huwelijk" Mijn reactie: Ok, bel me dan maar als je getrouwd bent!
Mats
Mats - planet sexy
GUYS, Is er iemand op de hoogte van wie er deze week stript in Planet Sexy in Antwerpen? En komen daar soms nog wat lekkere grieten of is dat daar nog altijd homo's van je lijf schudden zoals vorige keer......

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook