This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Anja Ginge Jansen
Anja Ginge Jansen - 3 Items
Onder mannelijke collega´s hier in het ziekenhuis heb ik onder de ziekhuisbedden door al heel wat slipjes stiekem verkocht. Hier heb ik hele leuke reacties op gekregen. zelfs chirurgen kregen er `lucht` van en na een tijdje verkocht ik elke dag wel een slipje. Tot de directeur mij op de vingers tikte. Omdat ik een groep vaste fans in het ziekenhuis heb verkoop ik zeker elke week nog wel 1 of 2 slipjes maar ik moet voorzichtig zijn. Ik wil mijn baan niet verliezen! Ik heb nu dus slipjes over die ik online wil verkopen aan jullie. Uiteraard willen ze een schoon zustertje aan hun bed zien en ik heb dus minimaal 7 slipjes in de week die ik kan verkopen. Als het even kan nog meer.Bestellen dus!
Anja Ginge Jansen
gebruikte slipjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Anja Ginge Jansen
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Anja Ginge Jansen
mondje dicht!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - erotische dating
Jongens, Ik heb me expres op een erotische dating site ingeschreven, want voor mij is de seks heel belangrijk in een relatie. Mijn vorige vriendin kon daar helaas niet zo goed mee omgaan, dus ik hoop iemand te vinden die het ook echt lekker vindt om te vrijen en leuke, spannende dingen met mij wil uitproberen.
Jeanine Slimmers
Jeanine Slimmers - GROTE SLIP voor mijn iets grotere schaamlippen
Hoi geile SNIPSNIFTERS! ik ben Billy , ik ben een rijpe vrouw vaak stevig geil, (grote tepels),intiem geschoren ,GROTE SLIP voor mijn iets grotere schaamlippen , normaal postuur ,zachte billen , goede conditie , ik ben een ruimdenkende milf/cougar met een jonge geest , en een geil leuk aantrekkelijk bekkie. Ik hou van geile sex ,hoe ver kun je , hoe diep , hoe hard , hoe teder , hoe gek .... hoe lief ? Een MILF die met jou wil stomen en duizelig worden samen genieten en verzadigd de dag verder in gaan met die geile tijger in je hoofd :), bel mij voor een afspraak , en ik maak graag tijd voor je (of haal me op want mijn auto moet nog naar CARGLASS) ... grommm Alleen met NUMMERHERKENNING word opgepakt en als ik niet opneem..stuur mij een sms of een wats-app en ik laat zo snel mogelijk iets van mij horen dus gewoon bellen en los gaan ...:) ja toch !!... jullie heerlijke geile billy.... lange natte lik ..op je TAMPl.
Rynie
Rynie - kleinste piemel
Na een succesvolle zoektocht naar de mooiste penis heeft een Deense erotische site nu een wedstrijd georganiseerd voor de kleinste piemel. Wie een 'lullig' fotootje instuurt, maakt kans op een iPhone. Dat moet dan wel een foto zijn van 's mans onderdaan in opperste extase. Met een schuifmaatje ernaast natuurlijk! Ik overweeg om mee te doen......
Winfried
Winfried - nieuw recept
Hier een nieuw recept als je geen geld hebt (zoals ik)om een gebruikt slipje te kopen van een Engels meisje maar er toch graag één wenst: Je hebt nodig: 1 eetlepel. Mayonaise, 1 eetlepel cottage cheese en 2 eetlepels tonijn in water. Verwarm de oven voor op 250 graden. Zeef de tonijn en bewaar het sap. Voeg tonijnsap mayo en cottage chees samen.. Klop het licht op, tot een romige massa. Smeer het op je favoriete slipje, en bak hem af gedurende 10-15 minuten. Laat het slipje afkoelen, leg hem een nachtje buiten en daarna is het klaar! P.s. voor een oosters meisje gooi ik er altijd een beetje vissaus en sambal bij........
Rogier Stinkdier
Rogier Stinkdier - wintersport
Vorig jaar raakte mijn vrouw tijdens de wintersport zwanger en het jaar ervoor ook al. .Zo kan het niet langer, dit jaar gaan we samen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook