This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Lucy
Lucy - 1 Item
Hallo kinkymannen (of vrouwen) Zou jij graag aan mijn beplaste slipje(s) willen ruiken of andere geile sapjes!?(Zie foto)Voor 2,50 meer doe ik er een geile foto bij waarop je ziet dat het slipje voor je bewerk en draag!!Laat me het weten wat je(serieuze)fantasieën zijn en je krijgt altijd antwoord!Deze advertentie is zéker géén fake
Lucy
beplast slipje...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Samantha Stosurs
Samantha Stosurs - de grootte van je schaamlippen
Fijn dat je mijn bericht even leest. Ik heb best een rottijd achter de rug. Ik wist n.l. niet dat als je een pussypomp maar een paar minuutjes per dag gebruikt er geen blijvend effect op langere termijn zichtbaar zou zijn. Gebruik je de pomp echter meerderde malen per dag of langer achter elkaar door, zoals ik gedaan heb, dan zul je merken dat het uiterlijk en de grootte van je schaamlippen zullen veranderen. Het is dus wel belangrijk om altijd voorzichtig te blijven met het pompen! Maar goed, nu het is achter de rug is, is het wel weer eens tijd om verder te gaan en tijd voor iets nieuws. En nieuw is het wel voor mij om het op deze manier te doen. Als jij ook wel wat afleiding kunt gebruiken dan hoop ik dat je me een bericht stuurt. Ik zal je dan ook meer over mezelf vertellen. Tot gauw?
Fokko Fokma
Fokko Fokma - kont
Ik denk dat zij haar gat nooit afveegt..... en wat krijg je dan? Een heel erg smerig slipje dat behoorlijk stinkt! Precies wat ik zoek, hahahahaha Clown on...
Doktor Hans
Doktor Hans - schoon poesje
Dit meisje is ook lesbisch, ik had nog nooit zo/n schoon poesje gezien." "Zou kunnen," zei ze: , "de werkster komt dan ook drie keer per week."
Van Bafdonk
Van Bafdonk - kat
Dat klopt! ik zag haar laatst bij een bushalte, met een kat op haar arm. Toen ik vroeg : "Mag ik je poesje aaien?" zei ze: : "Ja hoor, moet je wel even mijn kat vast houden."
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - ruiken
Ruiken aan een slipje moet je zien als een ontdekkingsreis, in het midden van de lap wit katoen zie ik een donkergeel, geronnen urinespoor maar het ruikt naar poep, hoe kan dat toch steeds?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook