This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Patricia Schwarz
Patricia Schwarz - 1 Item
Hey lekkere heren, ik ben dus getrouw, nagelstyliste en ook nog eens huisvrouw Getrouwd?? Ja getrouwd. Nu denk je vast wat zoek je dan?? Nou ik zoek een man waarmee ik zo nu en dan eens af kan spreken om hele wilde avontuurtjes mee te beleven. Nu denk je vast yeah right, geloof je het zelf.. Echt waar! Mijn huwelijk is goed, super goed zelfs. Maar zoek er wat bij, kom gewoon net dat ene beetje tekort en hoop via mijn oproepje dat ik hier de man zal vinden die mij die wilde avonturen kan laten beleven….Ben jij die man??? Laat me dan snel weten wat voor wilde avonturen jij voor ons in petto hebt via jouwbestelling....!!!
Patricia Schwarz
gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - missionaris
Ik voel mij de laatste tijd net zo/n missionaris die zich geen houding weet te geven!
Filipina
Filipina - Pink
Zojuist heb ik voor jullie een mooi flilmpje on-line gezet in de categorie: Pink: het is in principe hetzelfde als ‘spread legs’ maar hier heb ik sterk de nadruk gelegd op een close-up van mijn vagina die open gemaakt wordt met mijn eigen vingers! ( vandaar het woord ‘pink’ dit staat voor de roze binnenvoering die je te zien krijgt)
Herman van Veen
Herman van Veen - badeendje
Soms droom ik er van om een badeendje te zijn. Helemaal als dit meisje in bad zit, dan mag ze lekker met me spelen...
Gordon
Gordon - nieuw sletje
In de Planet Sexy komt sinds kort een nieuw sletje. Ze is eind veertig, wel klein van gestalte, maar bloedheet. Ik weet niet precies wanneer ze er komt, maar ik krijg korte tijd vooraf een sms'je, met dag en uur van aankomst en vertrek. Aicha die daar langere tijd kwam, is definitief gestopt, hoor ik. En Myriam komt daar ook maar sporadisch. Wie op de hoogte wil worden gehouden mag mij een privé-berichtje sturen, dan geef ik een seintje. Hopelijk blijft deze daar, op regelmatige basis komen, als ze aan haar trekken blijft komen tenminste.....
Elmer
Elmer - Zoek jij ook een geile gedragen string of slipje van volslanke, geschoren dame?!
Ja??? dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik heb nog een aantal mooie strings en slipjes liggen die jij nu kunt bemachtigen! Gedragen door een voluptueuze blondine, als je wilt zelfs met extra vocht! Ook voor andere gedragen/gebruikte artikelen ben je bij mij aan het juiste adres, het werkt net als de leesportefeuille: ik snift er eerst aan en daarna stuur ik het door! stuur een berichtje en we komen eruit! With a smile…….

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook