This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jolanda Visser
Jolanda Visser - 1 Item
ik ben op zoek naar seks, ik heb een vriend,maar die kan mij niet tevreden houden in bed! ik ben op zoek naar emailcontact,dus stuur mij een berichtje, en ik stuur je mijn emailadres! ik ben ook geintereseerd in geile vrouwen!! dus als er dames tussen zitten die op zoek zijn naar geile seks met mij!! reageer!!!
Jolanda Visser
mijn gebruikte slipjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ghislaine S.
Ghislaine S. - stijve penis (2)
Ik heb dat nooit bij miijn klanten nooit als vervelend ervaren. Ik mag aannemen dat je vriendin zich voor kan stellen dat jij opgewonden raakt van het zoenen. Zij raakt er heus ook opgewonden van, alleen is het bij haar niet zo zichtbaar maar vaak wel ruikbaar. Volgens mij hoef je daar verder geen woorden of slipjes aan vuil te maken. Het is absoluut geen vreemd moment om een stijve te krijgen, wees er gewoon trots op!
Ab Veuger
Ab Veuger - stijve penis
Hallo allemaal...Ik heb eens een vraagje! Elke keer als ik met mijn vriendin aan het kussen ben krijg ik een stijve penis... Ik kan daar niets aan doen en vind dit soms wel vervelend! Hebben jullie misschien wat tips of weten jullie hoe ik haar gewoon kan kussen zonder een stijve te krijgen? Alvast bedankt voor de moeite!
Ed
Ed - tijdens de KERSTDAGEN.NL
Dag “collega’s”! omdat ik gevoelige darmen heb, zit ik vaak "verstopt". Dan is mijn poep erg hard, en daardoor gebeurd het wel eens dat mijn KRANS een klein stukje inscheurt, vooral tijdens de KERSTDAGEN als ik weer eens te veel heb gegeten. Dit is op zich niet zo heel erg, maar het doet wel pijn, en iedere keer zit er wat bloed op het wc-papier. Zorg er voor dat je voldoende water drinkt, en genoeg vezels binnenkrijgt zodat je poep zacht blijft, zodat een eventueel scheurtje kan genezen. Want dat zou het bloed kunnen verklaren. En ga toch maar naar dokter Hans, want bloed bij de ontlasting is altijd een reden om naar de huisarts te gaan!
Peter Reetveter
Peter Reetveter - zo'n cockring uit de webshop
Wat ik zelf de laatste tijd veel gebruik, is zo'n cockring uit de webshop. Eentje met een trilknopje erop. Als je dan in de FOEF penetreert, raakt dat knopje precies de clitoris. Dat geeft een fijn genot voor de vrouw en de trilling op zich geeft een heerlijk gevoel in mijn DONG. Dus plezier voor 2 toch?
Poe Pen
Poe Pen - maandag
Waarom gaat een chinees op maandag naar de hoeren? - Om te neuken natuurlijk!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook