This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Nina Flack
Nina Flack - 4 Items
Ik ben na een tijd single te zijn geweest nu –met 29- op zoek naar een partner. Ik heb een leuke baan (account manager), een leuk appartement en een druk sociaal leven. Toch mis ik iets.. Zoek een zachtaardige man die weet wat hij wil. Je mag ondeugend en sexy zijn, want dat ben ik ook graag. Verder ben ik romantisch, zorgzaam en eerlijk en verwacht dat ook van jou. Als dit je aanspreekt zou ik je graag beter leren kennen en wacht vol spanning af..
Nina Flack
mijn gedragen onderbroekjs
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Nina Flack
slip
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Nina Flack
burp
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Nina Flack
tieten!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - minste liegen
Er is een grootschalig onderzoek gedaan naar een van de belangrijkste vragen die de mensheid bezighoudt (*kuch*), in welk land hebben de mannen gemiddeld de langste piemel? De eerste vraag die natuurlijk in je opkomt is, waar staat Nederland? Nou, met gemiddeld 15,87 cm staat Nederland in de subtop en doen we het een stuk ‘beter’ dan de meeste Europese landen. Duitsland heeft bijvoorbeeld een gemiddelde erecte piemel van 14,48 cm. De koplopers zijn voornamelijk Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse landen, de absolute nummer 1 is Congo, waar de mannen gemiddeld 17.93 cm zijn. Onderin de lijst vinden we Zuid-Korea met 9.66 cm, Cambodja met 10.4 cm en Thailand met 10.16 cm. Hoe de test precies is afgenomen valt niet te lezen, dus het zou ook een lijst kunnen zijn van landen waarin mannen het meest en minst liegen!!
Befanie Badertscher
Befanie Badertscher - onze fantasietjes laten uitkomen
Na jaren alleen te zijn ben ik het zat om, net als jouw vrouw, alleen maar het brave huismoedertje te spelen. Weet zeker dat JIJ het met mij aandurft? Alle zorgen aan de kant, samen genieten. Samen met JOU lekker sexueel experimenteren. Niet alleen bed of bank,gezellig onze fantasietjes laten uitkomen. Mm gaat er echt wild aan toe gaan. Kijk er nu al naar uit met JOU schat. xxx Laat maar snel van je horen……….. JOUW PROSTIE!
Frank Fukking
Frank Fukking - kopen
We zien hier een meisje die naast een grote spiegel staat (waarschijnlijk een spiegel in een kast) …. ze heeft de camera goed gezet zodat we alles kunnen bekijken terwijl zij zich uitkleedt totdat ze mooi naakt is …. ze heeft lekkere grote blote borsten en verder een mooi strak naakt lichaam. Ik denk dat ik haar onderbroekjes ga kopen....
Caitlin Ann Pietersen
Caitlin Ann Pietersen - nieuw dildo model
Hallo, we zoeken ook iemand om model te staan voor een nieuw dildo model. Zo kregen wij een anonieme tip dat u de juiste persoon voor ons bent. het gaat n.l. om model pigmee!
Milo
Milo - kinderschoenen
Zo schijnt Michael Jackson ooit gezegd te hebben dat zn relatie nog in kinderschoenen staat...

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook