This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Zara Glover
Zara Glover - 4 Items
Ik werk in een bloemenwinkel door de week en in het weekend ga ik graag naar de film of soms ook nog naar een discotheek. Maar 's avonds heb ik er een hekel aan om alleen te moeten gaan slapen. Ik kruip het liefste heel dicht tegen iemand aan om te knuffelen en waar ik me veilig voel. Ik ben een spontane meid en ben zeker niet zielig, ik probeer juist zoveel mogelijk van het leven te genieten en dat zou ik het liefste mijn gebruikte onderbroekjes met een vast iemand delen....
Zara Glover
diverse gedragen items
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Zara Glover
nnn
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Zara Glover
doei!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Zara Glover
bord
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Toets
Toets - naam
Waarom geven mannen een naam aan hun penis? Omdat ze niet willen dat een vreemde al hun beslissingen neemt natuurlijk!
Wiljan van Asseldonk
Wiljan van Asseldonk - Blanke sabel
Dag dames! ik ben een leuke hetero man en heb geen snor , baard en bril! ik ben voor alles wel zo’n beetje in behalve sex met een andere man! ( zelf ik ben namelijk 100% hetero, een verdwaalde hand tijdens trio is op zijn tijd echter niet zo erg!) Groetjes van een “blanke-sabel” p.s. contact me maar als je interesse hebt of gewoon even wilt kletsen of zo………..
Van Bafdonk
Van Bafdonk - pissen
Dit is een pervers meisje. Ze vindt het namelijk fijn om in het openbaar te pissen. Ze heeft iemand gevonden die deze perversiteit met haar deelt. Hij fotografeert haar als ze lekker in het openbaar aan het zeiken is en haalt de foto’s vervolgens op bij een mooie assistente van Het Kruidvat!
Zuster Nel
Zuster Nel - urine infectie
De geslachtsorganen zijn gericht op de voortplanting, terwijl de organen van de urinewegen (nierbekken, urineleider, blaas en urinebuis) zorgen dat de urine die in de nieren wordt gevormd, naar buiten wordt afgevoerd. Infectie van deze organen door een herpesvirus is een van de meest voorkomende seksueel overdraagbare aandoeningen en de helft van alle genitale zweertjes zijn aan die infectie te wijten. De infectie komt ook vaker voor bij mensen met een verzwakt immuunsysteem, zoals hiv-patiënten, want zij hebben minder weerstand tegen infecties.
Elmer
Elmer - tip!
Wie niet waagt, die blijft maagd! with a smile weer......

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook