This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Hanja
Hanja - 4 Items
Op de eerste of de tweede dag van mijn menstruatie werd ik wakker en zag ik een bruin ronde vlies in mijn slipje liggen. Ik woon in een studentenhuis en had die avond mijn deur opengelaten. En nu ben ik bang dat ιιn van mijn huisgenoten seks met mij had terwijl ik sliep. Ik schrok me rot toen ik dat vliesje in mijn slipje zag. Een week daarna en een paar dagen. Ik voel me nu een beetje misselijk. Nu is mijn vraag ben ik ontmaagd en zwanger? Van dit slipje wil ik zo snel mogelijk af!
Hanja
onderpants
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Hanja
ciao!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Hanja
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Hanja
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ronald
Ronald - trots
Beste Peter, ik zou er gewoon trots op blijven, boven de 50 jaar kwispelt het beestje n.l. niet meer zo hard..... Nu we toch zo openhartig bezig zijn m.b.t. slipjes ruiken: al vanaf mijn puberteit doe ik dit graag. vaak stiekem even als ik de gelegenheid kreeg dan keek ik even in de wasmand (bijvoorbeeld bij vrienden van mijn ouders) er zat altijd wel een slipje bij dat lekker gedragen is…..Nu doe ik het nog steeds (bij vrienden van de bridgeclub.....) Groet, Ronald.
Brandi Flowers
Brandi Flowers - no job like a blowjob
There's no business like show business, and there's no job like a blowjob!
AD
AD - viacreme
Los het toch op pillen! Veel vrouwen hebben er even op moeten wachten, maar hij is er: Viacream. Met de sterk verbeterde formule van de al zo geprezen Viacream! Alleen of samen, Viacream zorgt voor een snellere en intensere opwinding voor vrouwen. Viacream voor vrouwen is een erotisch stimulerende gel. Door het aanbrengen van de gel op en rond de clitoris zal de bloedtoevoer verbeteren en zullen er afwisselend warme en koude tintelingen ontstaan. Door het verbeteren van de bloedtoevoer zal de gevoeligheid van de clitoris toenemen. De afwisselende tintelingen zorgen voor extra prikkelingen en een verhoogde opwinding.
Octaaf
Octaaf - stijve
Hallo allemaal, ik wil ook iets met jullie delen. Ik krijg namelijk veel te snel een stijve penis. Als een meisje mij niet gelijk afwijst dan word ik al veel te geil. (Ook mijn paard staat binnen 2 sec al te steigeren) Soms is dat echt wel irritant. Is er Iemand die dit kent? Het wordt straks niet leuk als ik van de winter in Koningsleiten mijn biceps wil showen in de sauna Kan ik hier iets aan doen of vinden jullie dat ik er maar gewoon trots op moet blijven???? Ciao, Peter
Mama-sita
Mama-sita - Je bent blank
Jij bent m'n oom niet. Je bent blank! -Oma Evey ook! .( You're not my uncle. You're white! - Grandma Evey’s white!)

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook