This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Priscilla Maaswunkel
Priscilla Maaswunkel - 4 Items
Hai ! leuk dat je op mijn foto klikte. Ook ik zoek een goed gemutste jongen waar ik gezellige weekenden mee kan beleven. Ik heb eventueel ook een vriendin die iemand zoekt maar zij is tot op heden te bang om een advertentie te plaatsen. (Ze staat links van me op de foto......)
Priscilla Maaswunkel
mijn gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Priscilla Maaswunkel
hoi!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Priscilla Maaswunkel
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Priscilla Maaswunkel
baby jesus
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Astrid
Astrid - SLIPJESSITE
Manager bij een peptalk voor een SLIPJESSITE: Afgelopen jaar stonden we aan de rand van de afgrond maar sindsdien hebben we een grote stap voorwaarts gemaakt!
Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - prikkie
Weten jullie wel dat heroïnehoeren het doen voor een prikkie??
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - webcamgirl
ik ken dit meisje van de webcam en kan jullie zeggen: Zo dit meisje kan even lekker dansen …. ze doet dit voor haar webcam ….. eerst nog met haar roze slipje aan maar al snel gaat ze naakt verder …. en ze is ook nog een lekker lenig ….. en dat laat ze ook goed zien terwijl ze naakt is ….. echt wel een lekker naakt amateur meisje die thuis een showtje geeft.
Adriana Limana
Adriana Limana - non-commerciele parties
Hallo! Hans en Willeke, zoals zovelen juig ik privé (kleinschalige) non-commerciele sex parties toe! Zelf organiseer ik ook regelmatig een leuke party in regio Noord-Nederland. Als ik een leuke vriendin of stel eens zo ver krijg om met me mee te gaan, ga ik zeker jullie party eens bezoeken; foto's verspreken veel. Groetjes, blijf gezond en geniet van elkaar (en anderen)!
Jan Peter Balkie
Jan Peter Balkie - naaktbowlen
Weer wat nieuws. Laatst wezen naaktbowlen met mijn vrouw. Naakt bowlen hadden we nog niet eerder gezien. Maakt de sport een stuk opwindender moet ik zeggen.....
Cheska Tomassi
Cheska Tomassi - een dikke no-no voor mij!
Tja, zeg nou zelf: alleen maar recht op en neer is inmiddels een dikke no-no voor mij! ik zoek een man met wat meer diepgang die het wat uitgebreider aanpakt en de vrouw een paar uur centraal staat in het genot van beide partijen. Geen jonge wannabe pornosterren en egoïsten dus, geen pochers, geen 'dekhengsten', WEL een lekkere vent met oog voor wat een jongere vrouwen en haar lichaam als een instrument bespeelt….mmmmmmmmmm ps. ik doe het niet meer met buitenlanders!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook