This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

alissa van dringelen
alissa van dringelen - 1 Item
Guys even opletten a.u.b.!Sex is goed voor je buikspieren en veel leuker dan fitness, ik wil dat mijn buikspieren er wat strakker gaan zien en heb jouw hulp daar bij nodig. Lijkt het je wat om samen met mij te sporten....?ik hoop je snel te horen. Als we klaar zijn ruim ik de rommel wel op!
alissa van dringelen
mijn gedragen onderbroekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dion
Dion - geen geld
Ik woon in een mooie, grote 3-kamerwoning met een groot 2-persoonsbed vlakbij het centrum van Utrecht. Wil ontvangen en verplaatsen. Een hotel kan ook. Helaas kan ik het in verband met financiéle redenen uitsluitend tegen betaling doen en ben even niet in de gelegenheid om tegen betaling slipjes hier te bestellen (jammer!)
Angela Chang
Angela Chang - scheergel
dames, als ik mijn vagina scheer, blijven er haast altijd van die haartjes bij de vagina en bij de venusheuvel... Hoe goed ik ook scheer, op de een of andere manier kom ik er gewoon niet bij. Het irriteert me behoorlijk, dus graag jullie reacties. En wat gebruiken jullie qua scheergel en mesjes? En hoe komen jullie het beste bij die plekjes? graag tips
Graig Bull
Graig Bull - call your mother
Can I borrow a quarter, so I want to call your mother and thank her?
Elmer
Elmer - SLIPJESMEISJES
Hier nog een tip voor alle SLIPJESMEISJES: Zorg voor rendement, en produceer eens een glimlach als IK jouw GEDRAGEN SLIPJE kom halen!
Ton
Ton - filmpje
Dit is een meisje voor het echte webcam amateur werk; ik ga vragen of ze mee doet. hier is het script: ….. ik vind het wel een mooi naakt meisje …… haar topje doet ze niet helemaal uit maar gaat wel aan de kant voor ons (misschien is ze niet zo trots op haar blote borsten) maar haar broekje gaat wel uit zodat er voldoende naakt te zien is …. dus ze hangt lekker naakt voor de webcam.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook