This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Karin
Karin - 1 Item
Graag verkoop ik, Karin, woonachtig in Duitsland (Seedorf) mijn gedragen slip aan jou tegen kleine vergoeding om zo mijn studie te betalen. Stiekem wind het mij ook erg op te weten dat jij aan mijn slipje gaat ruiken of misschien wel aantrekt? Betaling via paypal, slip inclusief verzenden 12,50. Anoniem betalen via sms of telefoon kan ook. (paypal voorkeur, in 24uur dat ik de slip voor je draag kun jij hem aanmaken). Ik zal een foto met de door mij gedragen slip naar je mailen. Vervolgens draag ik hem 24 uur zodat je mijn lichaams sappen goed ruikt. Ook zal ik minimaal 1 keertje met mijzelf spelen, met slipje aan. Geen fake en speciale verzoekjes mogelijk! Voor meer informatie, , of om in het bezit te komen van mijn slipje mail me. Alleen serieuze reacties! Keuze bestaat uit: -slipje -string -hipster
Karin
hipster
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Zara Glover
Zara Glover - voortijdige zaadlozing
Bij vrouwen zoals ik met een partner die zijn voortijdige zaadlozing niet weet te controleren wordt een significante afkeer geproduceerd. De seksuele begeerte zal dan altijd afnemen. Dit komt omdat ik in veel gevallen erg opgewonden ben aar de climax en het orgasme uiteindelijk niet bereik! . Daarom geven vrouwen zoals ik in het algemeen de voorkeur om seks te gaan vermijden zodat ze niet onbevredigd achterblijven. Vervolgens gaat het libido of seksuele verlangen van de vrouwen zoals ik omlaag en kom ik met excuses zoals “Ik ben ongesteld”, “Ik ben moe”, “Ik heb hoofdpijn”, “De kinderen zijn wakker”, enz. Dit maakt het probleem erger, doordat het de angst en onrust van de man voor de komende seksuele ontmoeting vergroot……..
Maarten
Maarten - wijn
Zoals een wijnkenner de wijn in het glas laat walsen om het aroma op te snuiven, zo inhaleer ik mijn damesondergoed. “Elk slipje heeft zijn eigen verhaal,” durf ik jullie wel toe te vertrouwen.... p.s. Dit is van een verdomd goed jaartje!
Miko
Miko - fertig...
Ik had ooit een Duitse vriendin die bleef maar vragen of ik fertig was terwijl ik haar al 100 keer gezegd had dat ik SiebenundFertig was!
AD
AD - befkoning
Een echte schipper vaart ook... oh nee, dat was iets anders... Een echte tuinman... uh, dat wordt ook niks Een ware houthakker... nah... Een echte bef koning is niet bang voor een bosje? p..s ik heb een behoorlijke leuning!
Eva Goedkoop
Eva Goedkoop - mijn foef
Ja hoi allemaal. Even onder ons gezegd en gezwegen maar mijn foef ruikt de laatste tijd erg sterk maar ik weet zeker dat het geen soa is, want ik heb een vaste relatie waar ik mee samenwoon en ik weet ook zeker dat hij niet is vreemdgegaan toen hij laatst met zijn vrienden alleen op vakantie naar Ibiza is geweest! Maar ik denk/weet eigenlijk wel zeker dat ik binnenkort naar dokter Hans ga, tenminste als die weer met zijn camper terug is van vakantie uit Marokko. maar toch bedankt alvast…

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook