This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Kirsten Penny
Kirsten Penny - 1 Item
Mijn borsten zin mijn grote trots, mijn billen mogen er ook zijn maar die kreeg ik niet goed op de foto ...Wat is jouw mooiste lichaamsdeel? en mag ik dat eens in het echt bekijken/likken?
Kirsten Penny
mijn slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Ronald
Ronald - melk
Hoe maak je een vrouw weer maagd? Hete melk erin en dan wachten op het vel.....
Banani
Banani - anal
Hai, My boyfriend does it sometimes but he was doing it to try and persuade me for anal i think cos he would ask me a hell of a lot if we could do it sometimes (lol) so be aware he might be butchering you up for that :P i kinda like it sometimes, just depends on what kind of sex it is, like if its hot fast sex then yeah but if its nice and slow sex then nope!
Bernhard
Bernhard - uit geweest
Ik ben al een keer met dit meisje uit geweest: we gingen naar een Grieks restaurant 5 straten verder op. We hebben heerlijk genoten van het eten, en toen we klaar waren gingen we weer terug naar haar huis. we hadden nog twee en een half uur voor het feest zou beginnen maar alles stond al klaar. Ze zei zullen we dan even naar boven gaan , en ik zei is goed.Dus we liepen naar boven en we begonnen te zoenen we gingen liggen op haar bed, en toen gingen we tongen ze begon met haar hand naar beneden te gaan bij mijn spijkerbroek en begon er in te knijpen. Ik vond het wel lekker en ging toen met mijn hand bij haar naar beneden en deed haar knoopje open en ging over haar vagina wrijven. Toen werd ze boos en moest ik naar huis.
Ling FA
Ling FA - receptje
Hier nog een lekker recept. Wat dacht je van: Thaise broekpaling met pikante pinda-limoen vinaigrette? Neem de broekpaling uit de marinade en schudt overbodige marinade af. Bak hem op de voorverwarmde barbecue in ong. 2 minuten per kant lekker roze en bikkelhard. Direct met schedesaus serveren! mmmmmmmm
rio
rio - filmpje
Wat een lekker meisje, ik ga vragen of ik van haar een filmpje mag maken. Ik heb het script al klaar: Het meisje komt aangelopen vanuit het regenwoud . ze gooit haar witte handdoek af en is gelijk naakt en klaar om onder de douche te stappen . de douche is midden in het tropische regenwoud gemaakt, ergens tegen een rots aan .. het is echt wel een mooi naakt meisje . aan het einde van het filmpje stapt ze ook nog naakt in een zwembad . dat ziet er ook fantastisch uit.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook