This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Nadège Maitre
Nadège Maitre - 1 Item
Na best een lange relatie ben ik vrijgezel en ik ben er al overheen hoor no worries :) Maar ik vind het vrijgezellenleventje helemaal niks en wil het liefst gewoon weer een leuke vent in mijn leven hebben. Ik ben die leuke vent zo nog niet tegen gekomen daarom probeer ik het eens op een andere manier en hoop dat hij dan hier nu naar mij zit te kijken en dan met zichzelf speelt......mmmm
Nadège Maitre
mijn slipje ruikt het lekkerst!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Alexander Rukmus
Alexander Rukmus - autopilot
Ik ontmoettte laatst een leuke stewardess maar die bleek zwanger van de automatische piloot....
Ed
Ed - thermometer
Komt een lekker jong meisje bij de dokter en zegt "dokter ik denk dat ik zware griep heb". Tja zegt de dokter, de enige manier je temperatuur goed te meten is met een thermometer in je poepertje, doe je broekje maar uit en buk maar even. "maar dokter, dat is niet mijn poepgaatje", nee dat klopt, maar het is niet mijn thermometer.
Doktor Hans
Doktor Hans - schaamheuvel
De venusheuvel het meest zichtbare deel van de vulva van een meisje. Het steekt wat naar voren en is bedekt met schaamhaar. Onder de huid zit het schaambeen. Op het schaambeen zit vetweefsel waardoor de venusheuvel een beetje zacht aanvoelt. Het is een soort kussentje dat bij het n*uken dient als (stoot)kussen. Een ander woord voor venusheuvel is trouwens schaamheuvel..
Stephanie de Vrieps
Stephanie de Vrieps - vriend ontmoet via usedslipjes.com
Ik heb een vriend ontmoet via usedslipjes.com. Eerlijk gezegd weet ik niet meer hoe het eerste gesprek ging, maar onze eerste ontmoeting was op zijn hotelkamer, hij was voor zaken in een vreemde stad en wilde dat ik het gebruikte slipje persoonlijk kwam brengen. Vervolgens ben ik het hele weekeinde niet meer van zijn kamer gekomen! Ik weet het, het klinkt een beetje goedkoop, maar drie jaar later zijn we nog altijd dolgelukkig met elkaar, hebben net een huisje samen gekocht en zijn van plan volgend jaar te gaan trouwen. Het kan dus wel !
Elmer
Elmer - Ik bef nu ook dames (senioren)
Hoi allemaal! Ik bef nu ook dames (senioren) waarbij een ieder het sap gewoon kan laten vloeien als je klaarkomt! Of je nu 18, 30, 66 of op leeftijd bent ik vind het heerlijk! Ik vind schaamhaar ook erg mooi dus vooral niet afscheren alsjeblieft! Boek me dus nu via een gedragen slipje en kom maar eens kijken dames. Ik zeg: hoe natter jouw FOEF hoe liever Ik BEF! Ps. ook meerdere personen zijn welkom, mocht dit gewenst zijn Ik kan dag en nacht 7 dagen in de week ontvangen en verplaatsen! With a smile!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook