This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Yolanda Opschoor
Yolanda Opschoor - 1 Item
Ik ben een vrouw die er best lekker uit ziet, zeggen ze. Dus aan kijkers heb ik geen gebrek maar om een sexpartner te vinden is me de laatste tijd niet echt gelukt. Dan maar op deze manier want ik weet zeker dat die man ergens rond loopt waar ik op wacht. En als je mij ziet zitten als sex partner hoop ik dat je me een mail stuurt, leeftijd, afkomst en uiterlijk is voor mij niet belangrijk. Het belangrijkste is lekkere sex, dus lekkere man mail me.
Yolanda Opschoor
miijn geparfurmeerde slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - gelikt..
Heeft iemand hier wel eens een hoertje gezien die er gelikt uitzag? dan ben ik je wellicht voor geweest!
Ed
Ed - Fantoompoep
Fantoompoep dat is zeker weten dat je iets door je gat hebt voelen glijden, er zitten poepresten op het papier, maar er ligt helemaal niets in de pot. Had ik vanmorgen nog!
Lizette de Korff
Lizette de Korff - korte sextherapie in mijn studeerkamer
Hoi allemaal! Is jullie seksleven ook in een sleur terecht gekomen, zonder dat je precies weet wat er aan schort? Misschien is het dan tijd voor een korte sextherapie in mijn studeerkamer. En het leuke is, je bent in dit geval je eigen therapeut. Moeilijk? Nee hoor, bel maar voor een afspraak!
rio
rio - setje
Wat een leuk koppie heeft dit meisje, ik ga vragen of ik een filmpje van haar mag maken. Hier is het script: We zien een meisje die de badkamer in komt lopen . daar heeft ze een echt enorme grote spiegel hangen . en ze gaat zich uitkleden voor die spiegel totdat ze helemaal naakt is . daarna stapt ze naakt onder de douche maar daar zien wij verder weinig van . we genieten dus alleen van haar voorbereiding voor het naakt douchen voor de spiegel . en van het leuke roze ondergoed setje... .
Elmer
Elmer - Werk/huishoudslaaf:
Tja, Ik kan ook goed koken (zeg nou zelf; wat kan ik nou niet goed? ),ben dus uitermate geschikt om uw huis schoon te maken en/of te houden, ramen te lappen, de was doen, tuinieren, boodschappen doen etc. Daarnaast kan ik U als butler bedienen, Uw chauffeur zijn, masseren, nagels lakken en allerlei andere klussen doen. Ook natuurlijk in te zetten voor Uw vriendinnen, buurvrouwen etc. With a smile!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook